Не никакво сръвнения не правя аз съм доста капризна от към хранене и предпочитам сама да си приготвям това което ям . А пък и само сегашният ми приятел може наистина да готви .

Честно казано ако яденето ми е безвукусно започва да ми се гади и дори да искам на самото ми лице е изписано отвръщението . Не се напъвам да ям или да се усмихвам лицемерно . Просто казвам че имам други предпочитания или че нямам апетит . За поощрение му давам идеи за рецепти в които е наистина е добър или ще му се получат.

Влие до степен на това че не обичам да ми се пробутват чужди хранителни навици . Обичам да се храня културно а не като дива селянка . Не ми е възпитано да ми гледат в чинията или да се яде с ръце и то храни за нож и вилица . Това как ям и колко и какво си е мо работа .

Не готвя за да впечатлявам имам си други начини.Готвя за да зарадвам и видя усмивка което май не едно и също. Но пък и аз не съм добра в кухнята и мога да готвя храна пригодена само за мен.

Впечатлявам се не толкова ако ми сготвят ами ако е съобразено ястието с моите хранителни навици и е поднесено красиво и стилно и най-важното ако е вкусно. Кофти човек съм и ястие което не ми харесва отвън на външен вид дори няма да си направя труда да опитам.

За яденето и пиенето няма какво да коментирам аз не пия алкохол но се дразня когато някой пие алкохол неподходящ за дадено ястие . Много рядко ще пийна бяло вино .