.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Понякога наистина има доста неприятни и досадни хора с които е друдно да прекараш и 5мин. около тях. В такива ситуации или трябва напълно да ги игнорираш или да намериш причина и да си тръгнеш. Това не е бягане от ситуацията, а разумен избор. По-добре ли е да се скараш/сбиеш с тях или да седиш в ъгъла на масата и да гледаш на криво?

Обясни на приятелката си, че си го казал под въздействието на емоция и не си искал да я обидиш. Все пак за нея е по-добре факта, че ти не искаш да виждаш бившата си.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    за нея е по-добре факта, че ти не искаш да виждаш бившата си.
    Това не е съвсем сигурно. Аз бих се изнервила, ако присъствието на бившата му скапе настроението, че и ми го подметне така дали било тест. Най-вече, щото ще ми минат филмите, че щом толкова много го жегва и тревожи присъствието ѝ, то значи не я е преодолял напълно все още.

И не казвам, че аз ще съм права, но се опитвам да ви покажа и друга гледна точка, която е напълно реална. Дори и това, което ще си помисля да са пълни глупости и съвсем да не е така, то аз вече ще съм си го помислила и ще трябва да се оправяте с този вариант в главата ми, не с вашия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си