.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Няма надежда

Прочитам, от време на време, някоя темичка във форума и особено в текущия раздел. Когато някой има проблем с намиране на партньор от съответния пол, му се дават съвети да излиза и да се запознава с нови хора. Логично. Дайте съвет и на мен, моля. Къде мога да срещна представителка на нежния пол, която не слуша чалга и гнусотиите, който пускат по the voice и подобни долнопробни "музики", не слуша бг рап, не се гримира, не ходи по дискотеки, не пуши, не пие, не използва фейсбук (или поне не живее в него), не прекарва часове пред огледалото, не си прави изкуствени нокти и изобщо няма нищо изкуствено, не обикаля като гламава по магазините за дрехи, не е материална, не се храни с турски полуфабрикати, не си хвърля боклуците по улицата, а вместо това чете книги, обича разходни сред природата, спортува, пише на кирилица (не само, когато се изисква), харесва малките неща (като неочаквано писмо в пощата или се заслушва в песента на птичките например) и е възпитана?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    ТИ СЕРИОЗНО ЛИ?

kvo zna4enie ima dali slu6a 4alga i 4e ima facebook i kvo qde ti si nenormalen we

a ne zabelqzah 4e tva e trol

troll ?!?! goddammit, изписах една камара щуротии,както винаги.

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    представете си ако се троли затва колко сме пропаднали ха ха

Цитирай Първоначално написано от Kamikazeto Виж мнението
    представете си ако се троли затва колко сме пропаднали ха ха
    xD +

Докато си мислиш, че няма надежда, надежда няма да има.

Къде да търсиш описаното момиче. Изброил си различни интереси и различни действия. Ясно е че няма да я намериш в Синсити в София или пък в Авеню във Варна (въпреки че и това е възможно, има доста свестни хора на такива места).

Помисли за различни клубове по интереси. Искаш да обича природата - започни да ходиш по планини с организирани групи. Да спортува - клуб по спортни танци, народни танци, лека атлетика, акробатика, спортна гимнастика, тае-бо, пилатес и какво ли още не.

Погледни го от тази страна - за да намериш такова момиче трябва да си наясно, с какво се занимава тя. След това трябва да започнеш да ходиш на местата, където и тя би ходила. Трябва да си наясно, какво тя би харесала в другия пол и да й го предоставиш.

Поздрави!

BeTheOne

Супер фен Аватара на paradosou
    Ох...
    Аз пък не мисля, че троли. И в реалността има момчета с подобни представи за желано момиче.
    Авторе, написаното звучи едва ли не като обява. Ясно е, че (почти) всеки се е замислял каква половинка иска и си е представял някакви неща, но хората не са стока, която се търси по каталог. Абсурдно е и че фокусът ти е в отблъскващото. За някои може да изглежда, че имаш 'критерии', обаче дали ако беше истински сигурен, че заслужаваш много, щеше да се концентрираш толкова върху непривлекателните (според теб) черти? Уверените момчета обикновено са ведри по природа; те знаят какво искат и вървят към него, нямат време да навлизат в "пропасти", образно казано. Просто адски добре наблюдават себе си и света; естествено като резултат се самооценят завидно прецизно, а и впечатленията им от околните са обективни. Дали едно такова момче ще напише подобна тема?
    Искаш възпитана мадама, която пази чистотата край себе си. Страхотен стандарт . Отделно не си проумял, че чалгата и чалга мисленето са 2 доста различни категории; че слушането на рап не те прави подчовек; че гримът може да бъде и лек и да няма нищо общо с маските и изкуствеността; че дискотеките не са задължително синоним на разврат; че алкохолът, ако е в умерени количества, не смъква ничия стойност... Честито, зарази ме със стила си на отрицание xD.
    Стремиш се към неповърхностност, но моята истина е, че късметът ще те навести едва когато се освободиш от собствените си рамкирани схващания.
    Последно редактирано от paradosou : 03-16-2014 на 10:44

Мега фен Аватара на RapExotic
    В библиотеката.

Между другото този тип момичета биват обявявани за "сдухани" или "зубарки", така че не се движат много сред обществото, а в тясни кръгове от хора.

Къде мога да срещна млад наследствен милионер между 20-25, който да се интересува от азиатска култура, древна история, да слуша точно моят тип музика, да обича да готви, да ми прави подаръци и да се разхожда в парка с мен. Естествено да не пуши, пие и да не се интересува от други момичета. Само от мен! Също така трябва да смята, че съм богиня и да ми се моли на колене по 5 пъти на ден в точно определени часове. Баща му трябва да има лични самолет и хеликоптер, с които да ме разхожда наоколо.
    Естествено той трябва да е вегетарианец, в отлична физическа форма и да е много много красив. За предпочитане е да знае поне 3-4 чужди езика.

Някой, ако се познае, задължително да ми пише!

Едит: Забравих нещо много важно! Той трябва да е навътре с фотографията, скулптурата, художествената литература и рисуването. За да може моят образ да е навсякъде.
    Последно редактирано от Hayashi : 03-16-2014 на 10:52
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Естествено той трябва да е вегетарианец.

//imame problem, ne sam navatre v skulpturata, sry nqma da se polu4i
    Последно редактирано от dimitar., : 03-16-2014 на 11:02

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Ти луд ли си уе... Какъв ти е проблемът с това какво яде човекът до теб? Яж си салатките и не пипай дюнерите. Значи ако е умна, не е кифла, не пуши, не пие, но яде "турски полуфабрикати" няма да я харесаш?

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението

//imame problem, ne sam navatre v skulpturata, sry nqma da se polu4i
    Малък си ти, ще избие на педофилия!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Наистина няма надежда

Мега фен Аватара на baby_baby
    Има различни хора просто търси ще намериш когато най-малко очакваш

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    В някоя морга
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Проблемът ти е, че си си изградил един образ и само него търсиш сред момичетата.Трудно ще ти е приятелю.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Със сигурност няма да ги намериш в форум и най вече във интернет пространството. Излез навън запознавай се с хората и правилното момиче ще дойде. Айде успех !
    ESL !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си