.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем с приятеля ми

На 17 съм. Обичам момчето си невероятно много, най-хубаво ми е с него, харесва ми да го целувам и да го прегръщам и го намирам за красив, има хубаво тяло.
    Проблема е, че не ми се прави секс с него и не знам защо. В началото ми харесваше, беше ново, нямах търпение да се видим, за да го направим пак ( секса не е единственото нещо, което правим заедно, не ме разбирайте погрешно).
    Напоследък (няколко месеца) не ми се прави секс с него, просто не ми е до това. Казвала съм му 1-2 пъти че не съм в настроение, но няма как всеки път само това да му повтарям.
    Чудя се дали проблема е в мен или в него. Случвало ми се е да му се дразня, защото иска винаги аз да съм отгоре примерно, а на мен не ми е удобно през цялото време, заболяват ме ръцете примерно. Ако някой път той е отгоре, ами само ме целува и горе-долу нищо друго не прави, само си лежи върху мен, при което аз се изнервям и го избутвам пак аз да съм отгоре. Преди самия секс няма и много предигра.
    Може и да е заради това, а може и да е заради стрес, напоследък не си доспивам и т.н., защото преди ми харесваше, но тогава го правихме по-страстно примерно.

Как да му обясня ситуацията, без да го обидя? Какво мога да направя?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Кажи му това, което написа тук - че искаш и той да е активен, не само ти да бъдеш дейната. Пробвайте нещата, които ти искаш. Възможно е и да не е само това проблемът, но това също не трябва да се подценява. Ако дори и да стане по-активен пак не ти се прави секс с него търси проблема другаде. И имам въпрос, който е доста важен - въобще ли нямаш желание за секс или просто не ти се прави секс с него?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Кажи му го както тук го написа

Мега фен Аватара на RapExotic
    Твоят приятел е много мързелив. Незнам как е направил хубаво тяло с този мързел. Облечи се по-предизвикателно и обърни внимание на предсексуалната игра. Пробвайте различни пози. Еднообразието ви е причината да не ти се прави секс.

Няма как да му го кажа както тук, понеже поне на мен ми звучи грубо.
    Като се облека по-предизвикателно е по-различно, той се раздвижва малко, но прави неща, които са ми харесвали преди, а сега не знам защо, но не ме възбуждат. Ако му го обясня това (последното изречение) най-вероятно ще реши, че и аз не знам какво искам от него (което си е така).

Благодаря за съветите, ще помоля за още мнения?

Според мене трябва и двамата да отидете на психиятър да ви предпише хапчета, защото според мене имате ментални проблеми.

Ами, явно чак сега, когато нямаш голямо желание за секс и ти е натоварено можеш безпристрастно да осъзнаеш колко скучно, и еднотипно го правите по принцип. Нищо чак толкова объркващо не виждам...
    Видяла си, че ако ти не се обличаш предизвикателно и не водиш (тоест не си създаваш сама емоция; ако искаш да ти го кажа по-грубо - ако не си го слагаш сама между краката) няма да си нищо повече от движеща се вагина в сексуалният си живот.
    Аз лично много бързо бих изгубила желание да правя секс с толкова пасивен човек. Преди поне е имало тръпка и се е старал, колкото да не е без хич - нали си ново гадже...Но сега е трагично. На мен това отношение ми се струва грубо, но ако толкова те е страх да говориш с него не виждам друг изход освен раздяла. Или да си купиш един вибратор та да видиш горе-долу какво значиш за него в сексуален аспект.

Мега фен Аватара на draid
    А бира не иска ли да му донесеш, докато си върху него Поговорете си и му кажи това което написа тук, проблема е общ в случая. Негов, че не поема инициативата и твой защото си мълчиш и не споделяш с него.

всичко е стрес, убеден съм

Ако не искаш да говориш с него, пробвай нещо ново просто.Не мисля, че той ще има против.Изпробвайте различни пози, различни места...разнообрази малко нещата...ако нежеланието ти продължи, тогава вече говори с него .. И все пак не трябва само ти да поемаш инициативата !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си