- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета?
Здрасти! Момиче на 15 съм. От доста време ме привличат момичета, но чак сега го осъзнах. Не знам дали е просто временно или за постоянно, но не мога да отрека, че харесвам и момчета, и момичета. Та, чудя се къде мога да се запозная с лесбийки/бисексуални. Не е задължително да е връзка, просто искам да разбера коя съм. Чух, че има нощни гей клубове, но не ми вършат работа, защото нямам 18 г. Нямам идея къде мога да срещна такива хора. Някакви предложения?
Мисля, че не си сигурна в това. Мислиш си, че си обратна, но едва ли си..
Дори и ти не знаеш каква си как ние да ти кажеме?
Според мен това е временно
Пробвала ли си хуй?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако ти самата не разбереш какво и кой те привлича, никой няма да успее да ти помогне. Може да намериш хиляди би, хомо и пансексуални хора, да говориш с тях и така нататък, но все пак да не разбереш нищо за себе си. Това с каква сексуална наклонност си се родила по никой начин не е нещо лошо или невиждано, както и никой не би трябвало да те съди за същата. Само не бъди така категорична още от сега, много хляб има да ядеш.
Преди се беше мяркал някакъв лесбийски форум, потърси го. Мисля, че беше доста посещаван от лесбийки и бисексуални. Може да намериш сродна душа.
В тези нощни гей клубове попринцип се събират хора, с които е по-добре едно 15 годишно момиче да не се запознава.![]()
Да, не съм сигурна каква съм.Просто мисля, че за да разбера, трябва да пробвам и затова питах къде мога да се срещам/пиша с би/лесбийки.