Не бях писал от много време тука ,но ми се ще да чуя и няколко други мнения.
Заедно сме с приятелката ми от около 3 месеца ,всичко върви идеално до тази вечеря в къщата на нейна приятелка с приятели.
Нейната приятелка си поканила хора от класа (приятелката ми е от нейния клас) ии добре хубаво ще идем да се разнообразим малко.
Точно преди да отида се бяхме сдърпали с един приятел и не ми беше много добре. От тука започнаха проблемите като започнаха да идват гостите , първо бившата ми пристигна (тя е приятелка с домакинята на къщата) после една група неприятни за мен хора с който не искам да стоя на една маса.
При което се изнервих и не ми стана изобщо добре че ничищко не знаех кой ще идва , не ми беше добре и стоях на дивана да се успокоя малко като очаквах малко внимание от страна на приятелката ми но никой.....
Те си режеха салатите...забавляваше се с приятелките сии и така..... дойде време да седнем да масата при което на мен ми беше станало още повече криво ии я питах това някакъв тест за бившата ли е тази вечер ?
И край до тука
после отидохме в друга стая говорихме аз я разбрах извиних и се че и зададох този въпрос и се съмнявам в нея обаче тя мен не иска да ме разбере как се чуствам аз и все още се сърди за тази вечер и се държи дръпнато малко...