.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Болки в стомаха

На 17 години съм, още есента ходих на доктор и ми откриха гастрит излекувах го там 2-3 дни с някакви хапчета, защото беше в начален стадий. И в понеделник тази седмица, отново ме заболя, болката не е като преди, по-лека е, но имам страшна отпадналост главоболие(което е леко и го усещам само при скачане), и веднъж ми се завъртя свят. Вече е събота аз още си пия хапчетата за стомах от понеделник и не минава. А и друго газовете ми досега не са имали такава миризма( на развалени яйца), дали отново се е появил гастрита или нещо съм се натровил ? Едните хапчета са Nexium ,а другото е пробиотик Lactoflor. По 1 на ден ми бяха предписани.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Явно доста нерви трошиш.. успокой се ..не се изнервяй излишно..НАУЧИ се да търсиш положителната страна на всичко..не си първия с гастрит няма място за притеснения..посети доктор за твое успокоение.. но с правилна диета (като казвам диета нямам предвид глад) ще се оправиш..Хапвай повече манджички..БЕЗ пържено..БЕЗ безалкохолно и алкохол..ще ти мине.. предполагам хапчетата са за предотвратяването на киселини и дразнене..Пушиш ли ? Има случаи, в които хората са спрели цигарите и проблемите със стомаха са изчезнали(не знам доколко в възможно това) .

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Anjyy е права, посети лекар и спазвай определена диета.

Като малка имах вирусен гастрит, горе-долу съм запозната, най-важно е да не ядеш пържени
    и подобни неща от сорта на чипс или Зайо Байо други зрънчовци и подобни пържени храни.

Благодаря ви, понеже спортувам и въобще не пия, най-много на 4 месеца по 1 път ако някой приятел има рожден ден, а и просто не ми допада алкохола ( не ми влияе добре) Цигара не съм пробвал, а както казах съм се отдал на спорта и гледам и пържено и безалкохолно да не пия.Просто проблемите със стомаха съм ги наследил от майка ми, защото тя също е с много капризен стомах. Дори и постоянно ям банани, ориз, мляко, храни все полезни за стомаха. Не искам да си представям как ще съм ако водя непълноценен живот от към хранене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си