.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG

Плодуване.

Някой правил ли го е? За колко време? Каква е схемата на ядене и на захранване след това?
    Обмислям да пробвам примерно за седмица до 10 дни, но имам нужда от повече информация преди това и реших да се допитам до вас.

Голям фен
    Град
    София
    С каква цел мислиш да го правиш?
    Queen of the Damned

Град
    BG
    Разтоварване на организма.

Мега фен Аватара на Dagichka
    плодове, чай и мед по-скоро съм правила по схемата на доктор Емилова. от 7 до 10 дни, като може да се прави веднъж на няколко месеца примерно и си има захранване след това де ;д
    мен лично ме болеше адски главата първите 2 дни, но според нея това е добре, т.е. организмът се освобождава от токсините и тн

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    плодове, чай и мед по-скоро съм правила по схемата на доктор Емилова. от 7 до 10 дни, като може да се прави веднъж на няколко месеца примерно и си има захранване след това де ;д
    мен лично ме болеше адски главата първите 2 дни, но според нея това е добре, т.е. организмът се освобождава от токсините и тн
    Трудно ли ти беше? Каква точно е програмата? Определено количество плодове и чай ли има за всеки ден и в точни часове ли се приемат? Как се чувстваше след това? Разкажи малко по-подробно, моля те.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ой, чак сега го виждам това, извинявай ;д
    ами в началото си е тегаво, но се свиква. аз приемах чай с мед за закуска и примерно банан, уж като по-засищащ, след това през 3 часа може да си похапваш какъвто плод имаш наоколо плюс 2-3 чая на ден. принципно трябва да са в един и същ час всеки ден, но зависи от твоята програма каква е, не вярвам, че е фатално, ако не е баш по график.
    някак си по-лека се чувствах след това хаха но после ми беше гадно захранването, смисъл тъкмо свикваш да се храниш с едно и после бам, поне аз така го усетих де, всеки си е различен ^^

Голям фен Аватара на Dusty
    Аз това нещо го правя от 1 година - веднъж на 3 месеца (за по 2 седмици - 14 дена), защото съм чувала, че е вредно, ако се прави често. В началото наистина е гадно, аз имах леки болки в стомаха на втория-третия ден, но после отминаха. А и, ако го правиш редовно ще започнеш да свикваш. Аз лично го научих от майка си - тя като напълнее го прави, а аз редовно. Спазвам следния график: сутрин пия 1 чай и ям 2 плода (зависи от сезона, какви ще са), след това на обед пак чай с 2 ябълки (тях винаги ги има), следобед (към 16,00) пия още 1 чай и на вечеря един банан и последен чай. Значи общо на ден 4 чая и 5 плода. Разбира се, ако ти се дояде можеш да хапнеш и още. Всеки път (особено първия) се чувствам .. как да кажа .. отпусната (не мога да намеря точната дума). И после захранването е една неприятна част .. Но общо взето се чувствам доста добре след това .. Желая ти късмет!!

Супер фен Аватара на Jaune
    И аз бих спретнала нещо такова, ама може би след НГ, че сега няма да има време да го направя и да се захранвам... захранването кво представлява всъщност? Колко време?

Аз лично го правя за около 2 седмици и общо взето успявам да включа всичко от менюто си обратно. Но зависи и от човека. Имах една приятелка, която го прави това нещо 1-2 пъти, но на нея и трябваха 3 седмици за да се захрани. Просто лека-полека започваш да включваш и други неща, освен плодове - например в началото почвам с картофи (правя си ги в микровълновата), малко млечни продукти, препечени филийки (но не наведнъж). Общо взето е това.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Трябва да се внимава ако имаш ниско кръвно.Правила съм го и по едно време се оказах в болница заради ниското кръвно

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Аз не обичам чай. Жалко, щях да пробвам.

Кууки, ако искаш пробвай с вода. А какви чайове си пробвала? Има хиляди видове, може просто този, който си пробала да не ти е харесал. Аз много обичам чай от мента, но от нищо друго, например.

Мега фен
    Град
    <3
    Я да ъп-на темата

Мисля да се пробвам да изкарам една седмица само на плодове (банани и ябълки предимно, щото други не виждам все още..), ядки, защото ме засищат (сурови бадеми, сушени плодове) и чайчета..

Какво мислите? :33

Едит: Оф.. сега видях, че бананите се избягвали.. Дали мога да ги заменя с моркови? Макар че не понасям сурови моркови..
    Последно редактирано от ShtrudeL : 03-18-2014 на 18:52
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си