- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много къс?
Здравейте, аз съм момче! Скоро станах на 13 години. Имам проблем! Мисля, че пенсът ми е много малък! Дълъг е само 13,5см и е широк 4.5см (в ерекция разбира се)! Моля ви, кажете какво да правя!
Оффф той нашия на 13 ... тръгнал за члена си да се притеснява ... сериозно всичко ли ти е наред че до това опря ?![]()
Нали само ти си го гледаш, какво те интересува колко е дълъг или дебел?
о.О 4,5 дебел , момче т'ва не е добре повярвай
Имам предвид от левия до десния край 4.5см, няма значение! Повече ме притеснява дължината!
Сам го каза имаш проблем ама с мозъка
По темата : Има време бе само на 13 си
Абе хора просто питах дали 13,5см са малко за13години! Не може ли на това да отговорите? Не исках да ме убиждате!
Ама няма причина да се притесняваш. Ще те запозная с едно симпатично момче, което има много по-голям от твоя и ще те задоволява добре.![]()
Нормално е бре, на мен ми беше 13 като бях на 13 години, 14 като станах на 14... и така до 19-20, после спря да расте.
Ужас, човек! Купувай помпа, малък е. Не е ли то 80-90 санта, не струва.
Вече явно децата се раждат комплексирани, жалко наистина. На 13 обикаляхме по улиците и си играехме, нашия се притеснява колко му е дълга пишката...
не е чак толкова къскогато бях на 13 ми беше 16 см., а сега съм на 14 - 19 см. ... растем и "нещата" ни се уголемяват. Имам приятел - неговият е 22, а е 14, но пък имам и друг - 13 - 7 см. Таака че ти си добре. Споко
Бреййй, сериозна работа, мутират явно в днешно време, на 14 му бил 22...някой явно и от ануса чак го мерят...