.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Как да го забравя?

От известно време имах симпатии към едно момче, но сигурно за час всичко приключи. Бях излязла с няколко приятелки на разходка из центъра и съдбата ме срещна около 5-6 пъти с него. Като първия път беше в автобуса. Всичко мина нормално. Но по-късно се видяхме в центъра, а той беше с момиче. Бях напълно в шок, защото си пишехме всяка вечер, сутрин и почти през целия ден, споделяхме си много неща, но той и така не спомена, че има приятелка. Просто не знам как се сдържах да не се разплача, защото не знаех как да реагирам и бях адски много объркана. Сега вече като знам, че си има приятелка всичко е по-различно, но искам да го забравя и да не мисля за него.. помогнете ми искам да го забравя и да си останем само приятели ! ((((((((((
    Последно редактирано от Nawyyy : 03-17-2014 на 06:32

anonymous708973
    Guest
    Дефинирай "беше с момиче". Прегръщаше я, целуваше я или просто си ходеха нагоре-надолу?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Логично е да не се хвали наляво и надясно, че си има приятелка. Ако наистина е обвързан го остави. Няма как да забравиш човек, когото обичаш и да бъдеш просто приятел с него. Избягвай всякакви контакти с него и с времето ще срещнеш и други.

cukafuki
    Guest
    Тичане срещу стената с надежда за амнезия. Шегувам се, разбира се. Намери нещо, с което да се разсееш. Пък и ако не са се държали за ръце или не са се прегръщали или целували значи може да е само приятелка.

Почувствала си се зле защото си имала грешни очаквания.
    Запомни, колко по-малко очаквания имаш, толкова по-малко разочарования ще преживяваш.

Как да го забравиш? Няма, какво да забравяш за него. Единственото нещо, което трябва да приемеш е, че мислите ти са били грешни. Мислила си си, че е било възможно, че все някак или някога... а не си се осведомила предварително дали изобщо има почва за такива мисли.

Иначе времето помага да забравиш всичко, а ако имаш повече занимавки, по-малко мислиш. Запознанството с нови хора също помага.

Поздрави!

BeTheOne

Държаха се за ръце и ходиха нагоре- надолу ... Точно това ме наведи към мисълта, че не са просто приятели...

Благодаря ви за съветите Днес опитах доста развлечения, чувствах се много добре, докато не го видях... Когато го видях всички спомени и мисли се завърнаха. Но се надявам, че с времето всичко ще отмине.

Радвай се,че си имала симпатии само към него. Много по-лошо е,когато започнеш да го обичаш по начин,по който не може да се опише или по-точно да се привържеш прекалено към него,към гласа му,усмивката,да го виждаш всеки ден в автобуса,когато отиваш на даскало. Повярвай ми,не е никак приятно.Сещаш се за нещата,които сте правили докато сте били гаджета,как сте се забавлявали.
    Това твоето и нищо. : )
    Не е нито първия,нито последния. Животът продължава.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Логично е да не се хвали наляво и надясно, че си има приятелка.
    Наляво-надясно е доста различно от това да го споменеш на момичето, с което си пишеш постоянно.

Почувствала си се зле защото си имала грешни очаквания.
    Запомни, колко по-малко очаквания имаш, толкова по-малко разочарования ще преживяваш.

Триста пъти да!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си