.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

iliqnlubomirov1
    Guest

Дали има нещо към мен?

Здравейте искам да ви помоля за мнение,преди време едно момиче беше влюбено в мен но аз не,после аз се влюбих в нея но тя си имаше 2 годишен приятел като до 1вата година ме чакаше...на 2.рата година аз и се обясних в любов и тя не след дълго го заряза но твърди че не е заради мен,аз напънах да съм с нея като тя каза че не е готова и и трябва време а сега не иска да пробваме за да не ми разбие чувствата.След това аз прекъснах всякакъв контакт с нея и тя пак ми пишеше после но аз и казах да не ме занимава повече.Наскоро осъзнах грешката си че е тъпо да не си говорим заради старите ми чувства и и дадох фр в фейс и и се извиних-тя прие и каза че се радва че съм осъзнал грешката си.Вечерта си писахме няколко часа...на следващият ден се и засякохме за 3-4 мин и тя през цялото време се подсмихваше и си тананикаше някаква палава песен.Та хора мисълта ми е дали може да има нещо към мен? и ако на някой му се занимава да прочете историята ми нека изкаже мнението си.Благодаря!

Мега фен Аватара на RapExotic
    След подобни детински изпълнения, дори и да тръгнете надали ще имате дълга и стабилна връзка.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    След подобни детински изпълнения, дори и да тръгнете надали ще имате дълга и стабилна връзка.
    или ще е това, което е по-вероятно, или пък ще имате хубава връзка, но 2рото ме съмнява, тъй като прекалено дълго време сте се ''гонили'' един вид и тръпката няма да продължи дълго

Според мен тя не знае какво иска...а може би и ти не знаеш какво искаш. а вие на колко години сте?

iliqnlubomirov2
    Guest

Ре

Aз знaм кaкво искaм,но незнaм зa нея.Aз съм нa 20 a тя нa 18

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Питаш грешните хора.

ПС. За всеки пост ще се правиш нов ник ли? Ако е така, не ми отговаряй

iliqnlubomirov2
    Guest
    Не Seattle..Нaпрaвих си първият aкaунт зa дa попитaм зa съвети..но зaбрaвих пaролaтa..
    Aми кой дa попитaм? Ще се рaдвaм aко и ти изкaжеш мнение.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Тук няма хора които да могат да четат мисли. Може да си чешим езиците (пръстите) доста време, но истината е че само 1 човек може да ти отговори точно и ясно на въпроса.

iliqnlubomirov2
    Guest
    ...достa мъдро..блaгодaря!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен не те харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си