.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Lightbulb След 7 клас.

Аз съм сега 6 клас и следващата година 7-ми. Ще ми кажете ли как се образува балът? И кой училища са най-добри?
    Аз мисля за първа английска с испански като друг език или испански с английски.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Зависи от гимназията. В твоят случай е така:
    Математика+БЕЛ(годишните оценки) +2хМатематика(изпит) +2хБЕЛ(изпит)
    Максималният бал съответно е 36.

Цитирай Първоначално написано от nataliabee Виж мнението
    Аз съм сега 6 клас и следващата година 7-ми. Ще ми кажете ли как се образува балът? И кой училища са най-добри?
    Аз мисля за първа английска с испански като друг език или испански с английски.
    ма в 1 АЕГ освен наркомани други няма.
    бе не бързай ти, до другата година има много време, има още повече време да си решиш в какво у-ще искаш да бъдеш и така нататък

Цитирай Първоначално написано от Vladislav Hellsing Виж мнението
    ма в 1 АЕГ освен наркомани други няма.
    бе не бързай ти, до другата година има много време, има още повече време да си решиш в какво у-ще искаш да бъдеш и така нататък
    В училищата с по-нисък бал има повече балъци,съответно и повече наркомани!

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    От 2010 насам много балъци почнаха да влизат в училищата, просто щото изпитите са елементарни. Тия, които са изкаравали над 5,50 на математиката примерно, през 2009 и 4-ката ще им е много...

Благодаря ви!!

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    От 2010 насам много балъци почнаха да влизат в училищата, просто щото изпитите са елементарни. Тия, които са изкарвали над 5,50 на математиката примерно, през 2009 и 4-ката ще им е много...
    Но пак има такива с 4 и по-малко => нека да не се отклоняваме от темата,започвайки да говорим за изпростяването на населението,заради техниката и т.н

Реши какво ти се учи и тогава избирай училище. Ако искаш първи испански и втори английски, поогледай и за други елитни гимназии в София.

Вече не се влиза трудно в университет, какво остава за гимназия. Но нека не разводняваме темата на момичето.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си