.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93

Тема: Бихте ли...

Hybrid View

Супер фен Аватара на lubovvv
    Авторке, аз пък съм точно с коренно различно мнение, защото виждам хората по улиците кой с каква се е хванал и все преобладават слаб готин пич, който си мъкне до себе си дебеланката. Винаги съм се питала кво им става на тея мъже? Със сигурност не са в ред....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    преобладават слаб готин пич, който си мъкне до себе си дебеланката
    В Гърция това е преобладаващата картинка.
    Welcome to the Jungle...

Не съм дебела но не съм слаба. Нямам корем но не съм кльощава. Тези които искат да обидят или нещо подобно по-добре да не пишат нищо.

Цитирай Първоначално написано от sexygirl6 Виж мнението
    Не съм дебела но не съм слаба. Нямам корем но не съм кльощава. Тези които искат да обидят или нещо подобно по-добре да не пишат нищо.
    Така с общи приказки нищо не ти се разбира. Щом искаш конкретен отговор и ти трябва да бъдеш конкретна.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Така с общи приказки нищо не ти се разбира. Щом искаш конкретен отговор и ти трябва да бъдеш конкретна.
    Коректна съм. Задала съм въпроса ми. А някои ме обиждат...

Коректна е различно от конкретна.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Питам се бихте ли правили секс с момиче или жена която не е слаба. Защото забелязвам че момчетата си падате по някви слаби анорексички. Не знам за вас, но аз го смятам за грозно. Постоянно виждам, че се харесват момичета с " хубаво тяло". Идеалът за момчетата е някаква слаба с големи гърди. Не съм слаба и не искам да бъда. Страшно много момичета се тъпчат кат прасета а са клечки. Отговорът ви е..
    странно..не съм я забелязал тази тенденция.

Някой знае ли как да заключа темата?

Не знам за вас, но аз го смятам за грозно. Постоянно виждам, че се харесват момичета с " хубаво тяло". Идеалът за момчетата е някаква слаба с големи гърди. Не съм слаба и не искам да бъда.
    Ама айде по-спокойно, стига обижда! Грозно било... Аз дебели не харесвам, даже е страшно като ти се метне някоя и не знаеш дали ш'е оживееш след т'ва

Ти как би ги задала?

Искам само да затворя темата но не знам как. Получих само някакъв безмислен хейт :/

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Какво друго очакваш от тоя сайт ?

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Какво друго очакваш от тоя сайт ?
    Наистина вече нищо не очаквам. Ще изтрия темата и профила си. Само не знам как се затваря тема....

Мега фен Аватара на 102
    Ще изтрия темата и профила си. Само не знам как се затваря тема....
    аха
    ок

Супер фен Аватара на mayaaa
    Наистина вече нищо не очаквам. Ще изтрия темата и профила си. Само не знам как се затваря тема....
    Ама как ме дразнят такива тънкообидни. Казали са им нещо накриво и вече "ама искам да си трия профила/темата". Просто си казваме мнението, това че то не съвпада с твоето нищо не значи. Забавно ми е обаче как предвидливо пропускаш въпросите за мерките си.
    И айде моля ти се, значи, ако си слаба непременно си анорексичка... Хубаво, те анорексички ли са според теб:
    http://1.bp.blogspot.com/-z7Lyb3rS8B...-Delia-000.jpg
    http://31.media.tumblr.com/fc340934f...pqc7o1_500.jpg
    http://24.media.tumblr.com/26679af39...6ivo1_1280.jpg
    Това, че имат по-малък процент подкожна мазнина не ги прави анорексички. Само общи приказки говорите.

П.П. Не можеш да си заключиш темата.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    И айде моля ти се, значи, ако си слаба непременно си анорексичка... Хубаво, те анорексички ли са според теб:
    http://1.bp.blogspot.com/-z7Lyb3rS8B...-Delia-000.jpg
    http://31.media.tumblr.com/fc340934f...pqc7o1_500.jpg
    http://24.media.tumblr.com/26679af39...6ivo1_1280.jpg
    .
    Първата става, вторите две имат повече тестостерон в тялото от средностатистическите мъже, а третата е няква ниска трътла, която само някой смърф би я харесал.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Първата става, вторите две имат повече тестостерон в тялото от средностатистическите мъже, а третата е няква ниска трътла, която само някой смърф би я харесал.
    Хах, "вторите две" всъщност са една и това, че има повече мускулна маса от други жени не означава, че има повече тестостерон от средностатистическите мъже. Тренирала е - постигнала го е. Ама вие сте невъзможни, честно. Слаба е - кльощава анорексичка, стегната е - прилича на мъж.
    Колкото до "третата трътла", както и останалите, тя е една от най-добрите фитнес модели в света и определено я харесват достатъчно хора.
    И сега, моля те, не го приемай за заяждане. И айде да използвам темата, защото авторката очевидно се отказа от нея. Чисто любопитство, би ли ми дал снимка/и на жени, чиито теля ти харесват. Все пак всеки си има мнение и НЕ претендирам, че моето е непременно правилно.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Vintage е права. Ти би ли тръгнала с някой не слаб? Ти не се имаш за дебела, нали? Така и 'той' не е дебел. Как е, ще си с него ли? Защо жените не харесваме мъже с коремче?
    Струва ми се, че не си пуснала тема да ти се отговори на въпроса, а за да те попитаме какви са ти мерките и да ти направиме комплименти. В почти всичките ти постове в темата пишеш как не си била дебела. Комплексирана ли си?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Защо жените не харесваме мъже с коремче?
    ahahahahhaha

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Vintage е права. Ти би ли тръгнала с някой не слаб? Ти не се имаш за дебела, нали? Така и 'той' не е дебел. Как е, ще си с него ли? Защо жените не харесваме мъже с коремче?
    Струва ми се, че не си пуснала тема да ти се отговори на въпроса, а за да те попитаме какви са ти мерките и да ти направиме комплименти. В почти всичките ти постове в темата пишеш как не си била дебела. Комплексирана ли си?
    Ето, пак явно не разбирате. бих тръгнала с пълен мъж защото това не е от значение. Не съм комлексирана и няма да бъда. Исках да видя мнението ви по тази нашумяла мода. Нищо повече

anonymous708973
    Guest
    с пълен мъж защото това не е от значение.
    Разбира се.
    Килограмите, възрастта, заплатата - само числа, нали

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Разбира се.
    Че защо да не? Аз също бих, даже предпочитам по-едри. Няма да ви обяснявам колко обичам добре сложено коремче и колко мразя плосък и плочки, 'щото няма да ми повярвате.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Че защо да не? Аз също бих, даже предпочитам по-едри. Няма да ви обяснявам колко обичам добре сложено коремче и колко мразя плосък и плочки, 'щото няма да ми повярвате.
    Наздраве за неразбраните.
    Абсолютно ни съвпадат вкусовете тук.
    Обаче приятелят ми е като клечка. Никога не съм си търсила партньорите по външен вид. Слабо ме интересува, когато става дума за човек, с който ще си прекарвам по-голяма част от времето.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Олееее!
    Нямаш си и представа колко съм съгласна тук!! Плочките ме отблъскват, а най-хубавото нещо в приятелят ми е точно фактът, че има огромен гръб, добре оформени ръце и плочките изчезнаха, хах. Направо се разтапям в ръцете му :Д И му се карам като ми каже, че иска да си върне ясно изразените плочки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си