- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли...
Бля, бля бля, и отново бля, бля, бля
Толкова ти е малко общата култура, че сътвори пълна глупост.
Слаби никога не са се харесвали, тая мода дойде от анорексичните манекенки, защото жените са известни с подражанието си, дори и някоя маймуна не би се осрала като тях.
За рубенсов тип чувал ли си, няколко хиляди години са харесвали само такива, но ти успя да го принизиш до 10 години, през които са на почит кокалите.
Никаква глупост не виждам аз, по-точно няма как да бъде казано...
А сега й прочети последното изречение: "Разбира се, под "слаба" нямам предвид кокаляци" - тя го е написала, ама кой да четеее... И точно рубенсовият тип е "трътла, която само смърф би харесал", така че май спориш... пардон, заяждаш се на дребно (нека не обиждаме изкуството на спора), от любов към заяждането.
Виоленца, ама в такъв случай теорията пак важи, просто в обратното. Както ти няма да тръгнеш с някой клечав с плочки, така и Пенка няма да тръгне с пълен. Обиколките не са само числа, а имат значение. Просто различно за всеки
Не знам дали го обясних добре.
papugai е абсолютно прав в случая. Всяка дебелана завиждала на слабите и затова ги плюела, сериозно ли приемаш, че подобно мнение може да звучи адекватно?
За второто, не, не важи. Не съм казала, че не бих била с еди какъв си мъж само заради определени външни белези.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А някъде да съм написал, че харесвам този тип ?
Искам жена, не мъж с цици, скелет с кожа или някоя със силикон равняващ се на собственото и тегло.
Искам като си махне грима да мога да я позная, още по-добре е да не ме е страх, когато я видя без грим.
Но пък едно хубаво тяло не компенсира празна глава, което е най-важното за мен.