Тааа...ситуацията е следната.Аз съм на 21 години,момичето е на 19 и се познаваме от малки,но аз живях дълги години в Англия и се върнах преди няколко месеца.Преди към това момиче не съм изпитвал нищо.Познаваме се от квартала,играли сме си заедно като малки и това е.Преди да замина просто се поздравявахме на улицата.Преди 20-25 дена видях въпросното момиче на улицата,заговорихме се и нещо в мене пламна.Писах и във скайп,писахме си доста.На другия ден пак си писахме,поканих я да излезем.Тя се съгласи веднага,ходихме на кафе,говорихме си много,смяхме се и на двамата ни беше забавно.След това излизах още 3 пъти с нея и имаше развръзка-целувахме се и то няколко пъти.Мислих,че всичко върви както трябва,но преди 3 дена се разкарвахме в борисовата и тя ми каза,че не искала да избързваме,един вид ми се струва,че не е сигурна дали ме иска или не (тук може и да греша в преценката,не знам).Вие какво мислите по-въпроса.Тя продължава да ми пише,както и аз.След като ми каза това,отново излизахме по нейна инициатива и тя ме целуна.Не знам как да продължавам,обичам нещата да ми се случват веднага.Как мислите вие,дали тя има нещо към мене и дали имам шанс?Аз искам да съм с нея.