- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 14!!
Напълно случайно знам за коя гимназия говориш и напълно случайно и аз уча в нея , в случая 10ти клас . Просто трябва да свикнеш с факта, че макар се води "елитна" гимназия нищо не е толкова розово. Следващата година вие 8ми клас минавате с нас в една смяна и ще видиш що е елита на Пловдив , пияни и напушени да се влачат из коридорите без никой да му пука ...
Ми кво да ти кажа друго и аз съм в една от най елитните езикови гимназии в София ама по тоалетните се свива трева и учителите им викат на момчетата КАК Е АНАЛА ... и в час се свива трева напушени пияни едвам гледащи идват ... има няма 30-50% пушат .. то и аз пуша цигари ама пияна или надрусана никога не съм влизала в даскало... презервативи ползвани по стаите има ... сякви работи не си само ти ... не е само твойта гимназия .. елитните училища също са с мн хора дет са пропаднали ... нищо ново ... апък кат се съберат по купони то не са пури цегари бири водки текили уискита трева някви др наркотици... не е секс по тоалетни стаи и коли не са оргии и кючеци не е повръщане начента на пода ... квот ти измисли мозъка .. ама щом тва си го намират за удовлетворение ок .. всеки с вкуса си
Напълно нормално да не е като преди да се пазиш за брака.Все пак живеем в 21 век пък и като ги гледам мойте набори кви са нормално.
ех... да бях и аз ученик в такава гимназия![]()
Не пуша трева и цигари и пия много рядко алкохол И ДОСЕГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ СЕКС, а съм на 19 години. Cool![]()
![]()
![]()
От Пловдив си (предполага се и те) и ти се обаждат да те питат къде има аптека? Има на всеки ъгъл!! + това те са на 14-15... Нормално. Те вече и на 12-13 го правят. Кое те учудва?
Я кажи... във връзка с какво е темата ти, че нещо не схванах - искаш да изкажеш възмущение от половия живот на съученичките си ли или те е яд, че и ти не си го правила?
Вече нищо няма да ме изненада, честно казано. Повечето хора в днешно време започват полов живот на 12-13 и кво ли не правят, само и само да са "интересни" и "харесвани".
Наскоро съвсем случайно си говорих с един майстор, който ремонтираше в нас, на тази тема и той по едно време ми каза "Гледам днес децата свирки, шибат се..". Така че, смятай колко е пропаднало вече поколението ни. Но всеки си избира сам за себе си, щом този модел не ти харесва, направи всичко възможно да не го следваш.
Много ми е интересно като има някой, който се очудва, че хората правят секс.. Еми ще правят, то това е най-нормалното нещо на света.
Друг е въпросът, че се дрогират, пият и доколкото разбрах - нямат сериозни приятели, нали така? Ти си гледай твоя живот и с тях не се занимавай. Както казаха преди мен добре поне, че се сещат да се шибат с презерватив, за останалото нямам коментар..