Здравейте, за пръв път пиша и исках да споделя какво е положението в една от най-елитните гимназии в Пловдив. Аз съм 8 клас и сме отделени от другите класове (9-12) и сме в общежития. Клюките се разпространяват бързо и всеки знае кой,какво прави. Сега към темата: преди 2 седмици, групичка от момичета бяха решили да се събират за една вечер във вилата на една от тях. Бяха се разбрали и кои момчета ще поканят и т.н. Бяха си купили алкохол,цигари и бяха намерили от някъде трева. Деня преди събирането едно от момичетата ми се обади и ме пита къде има аптека, където може си купи презервативи. Бях потресена!! Тази групичка от 5 момичета и 6 момчета ги познавам защото половината са от моя клас и не бях очаквала такова нещо от тях, макар, че ги познавам отскоро. В началото се съмнявах,че може нещо такова да стане, но когато се появиха в понеделник и не можеха да си затворях краката ми стана ясно какво са правили цяла вечер.
Има и друг случай с момиче от другия клас което ходи от тяколко месеца с 97' си говореше с нейна приятелка и се оплакваше, че имало някакъв проблем с презерватива и сега и закъснявало.
Последно редактирано от Скитница : 03-18-2014 на 18:06Причина: Исках да знам какво е вашето мнение. За или против секса на тази възраст?