- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Чаша кафе или кардио тренировка, предпочитате сутрин рано?
Повечето от нас започват деня с кафета и цигари, но всички го правят умишлено и съзнателно си вредят на здравето. Лично аз предпочитам да пийна една чаша студена вода и да хухна навън за един як джогинг. Споделих малко повече за това в блога си: http://www.adolini.com/2014/03/cofee...ng-cardio.html
А вие?
Няма невъзможни неща,има трудни!
Тренировка разбира се. Пък и като се оспя искам-неискам се налага да правя джогинг до университета.
Кафе не пия сутрин, а и въобще, само зелен чай.
Доскоро обичах кардиото сутрин (интервално правех), но от известно време насам го намирам за малоумно и безсмислено, така че не бих избрала нито едно от двете. :Д
Не, продължавам да си бъда все толкова ранобудна. Просто изключих отделните кардио дни - сутрин бягане, и ги замених със суингове или бърпита в края на тренировката, примерно.![]()
Ахах, сега като го чета това, преди бях върла фенка на бягането, а сега го намирам за толкова досадно. :Д
Джогинг правя всеки ден или към университета, или като закъснявам за среща, или като бързам рано сутрин за работа....или на пътеката.... Така че както казаха по-горе едното не изключва другото.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Спане, твърде мудна съм за да правя кардио сутрин, но по полезност бие отвсякъде кафето ми.