.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    А, иначе почти веднага след като написах това проверих за последния ъпдейт (Windows Black) и се оказа че вече е наличен Сега като изключим че все още няма някакъв свестен файлов мениджър, другото е почти ок. Е, няма и свестен плеър, ама а дано някога направят тия елементарни иначе неща И GPS-а е добре, само дето няма номерата на блоковете Е, при наличие на интернет има разни варианти, аз затова съм накачил минимум 5 вида навигации и не знам коя с какво разполагаше

Тоз Андроид нали е супер-мега-дупер и гъзарски и способен отвсякъде, значи все трябва да има опция за спиране на въпросните автоматични ъпдейти

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    А, иначе почти веднага след като написах това проверих за последния ъпдейт (Windows Black) и се оказа че вече е наличен Сега като изключим че все още няма някакъв свестен файлов мениджър, другото е почти ок. Е, няма и свестен плеър, ама а дано някога направят тия елементарни иначе неща И GPS-а е добре, само дето няма номерата на блоковете Е, при наличие на интернет има разни варианти, аз затова съм накачил минимум 5 вида навигации и не знам коя с какво разполагаше

Тоз Андроид нали е супер-мега-дупер и гъзарски и способен отвсякъде, значи все трябва да има опция за спиране на въпросните автоматични ъпдейти
    С роот има.Иначе абсолютно всичко при хандройд се ъпдейтва без да те пита, което е супер тъпо и хаби батерията ненужно.Как искам някой да ми купи смартфона час по-скоро чистак нов , да мога да си взема смартфон с добрата windows phone 8 .Отделно скапания хандройд ми дава, че няма памет а имам 4гб карта с памет :/
    Последно редактирано от koko95 : 03-22-2014 на 01:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си