.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Windows 8.1

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Windows 8.1

Здравейте,вчера си купих нов лаптоп с Windows 8.1 и не мога да се оправя с някой неща.

1. Как да споделя екрана в Skype?
    2. Къде се намират Power Point,Excel.. ?

Благодаря предварително.

Мега фен
    а сигурно ли е, че имаш инсталирани power point, excel и т.н.?, питам това, защото ако не са инсталирани след закупуването, има възможност да се окаже, че ги няма инсталирани, иначе версия 8.1 би трябвало да има опция за показване на start бутон както при другите версии на windows, ползвай google - там има достатъчно информация, особено в сайта на microsoft

Супер фен Аватара на JDeel
    Има 2 версии за Skype - app версия за 8/8.1 и настолна версия (Desktop). Тази app версия излиза на цял екран и в нея се влиза след като направиш Microsoft акаунт :/ В настолната версия се влиза и с нормалния skype акаунт.

Word, Excel, Power point НИКОГА, повтарям НИКОГА не са били част от Windows, те са част от отделен продукт наречен Microsoft Office, и който се продава (тегли от замундата) напълно независимо от Windows. Най-новия офис пакет (2013) има малко по-различна визия, като за Windows 8, ама става.

Аз лично моя Windows 8.1 съм си го направил да изглежда класически, за старт бутон ползвам тая програмка: http://www.classicshell.net

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Оказа се, че нямам инсталиран М.Офис, а скайпа ми е на Апп версия, влизам чрез М.Акаунт.

Как се споделя екрана?

Някой знае ли колко време ще отнеме да си инсталирам windows 8.1?

Цитирай Първоначално написано от ragnarokus Виж мнението
    По принцип отнема 30-40 минути, при компютър с "добри" параметри. При теб не знам, колко ще отнеме, защото явно ще го правиш за първи път!

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от ragnarokus Виж мнението
    Чиста инсталация 20-25 минути, а ъпдейт към 5.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си