.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Много обичаш да наричаш хората глупави. Разбира се, че когато решиш да си с някого, трябва да имаш някакви планове за бъдещето, имаш надежди, желания. Или викаш дай да се пуснем по реката, пък все някъде ще стигнем? Ако нямам намерение да съм с някого след Х години, защо въобще да си губя време с този човек?
    Няма как още от първия ден да познаваш човека, толкова добре, че да си сигурна, че искаш да прекараш Х години с него...
    И аз се ебавам с Нати- ние си писахме в скайпа до ся Не я наричам тъпа наистина, само ебавка е ..
    Иначе не мислиш ли, че е глупаво още от първия ден да започваш да правиш планове за връзка с човек, която току що си започнала, тя може да свърши след 5 дни след 1 месец след 2 месеца, вие все още ще сте си непознати, няма ли да те боли тогава, всичките мечти, които си имала всичките планове, ще изчезнат по много болезнен начин.. Естествено има и изключения.. В една връзка се влиза с няк'ви очаквания - но чак и за години да говориш.. дет се вика след 2 месеца може да видиш, че не е човека за теб и какво правиш тогава? Дай да си с него година + само защото такъв ти е бил плана?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Иначе не мислиш ли, че е глупаво още от първия ден да започваш да правиш планове за връзка с човек
    Аз не говоря от самото запознансто да започнеш да си правиш планове и да се надяваш едва ли не да се ожениш за този човек. Говоря за когато пристъпите към връзка. Виж, ако ти на първа среща се "гаджосваш", то това си е твоя работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си