- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- K'ва любов, к'ви 5 ле'а?
Почваш връзка с очаквания за повече от година, лол?
You must be а special kind of stupid..
Връзката не трябва да се планира и да се очаква от нея, кой знае какво, в началото й...
Никога няма как да знаеш дали партньора ти пасва до толкова, че да искаш да прекараш година и висше с него. No?
Както и да е..
По темата, две годинки са много време, пичът най-вероятно си го е мислел от доста време, до въпросната раздяла.
Може да има друга/друг или пък някой приятел да му е повлиял, а може и да е просто такъв..
Пример с мен, аз като цяло много много много трудно се задържам в сериозна връзка, защото ограничаването, прекаленото внимание и прочие ме плаши попринцип, някак затваря ме в едни окови, а аз не обичам да съм вързан, изтощава ме и си набивам твърде много филми, НО тук идва и другия момент, че срещнах човек, който да ме накара да спра да бягам от такива неща, един вид ъм промени ме съвсем несъзнателно и вече не ме е страх.. Даже ми е доста приятно, честно казано..Може би просто не са били един за друг, може би човекът е искал свобода, а тя не е знаела как да му я даде, може да е срещнал друга или или или, много неща, всеки човек е егоист по природа и търси собствената си облага.. И все пак вярвам, че има любов, както каза фишермен- която ще трае до смъртта и двата партньора ще са отдадени един на друг безпрецедентно и безусловно. Момчето е постъпило коректно, като го е казал така както е, а повярвайте за това няма смисъл да се лъже, може би наистина я е обичал прекалено много и това наистина си е страшно. Като цяло според мен проблема е бил в мацката, която не е знаела как да го задържи. Промяната в един човек в една връзка, трябва да е едновременно и за човека и за връзката и за партньора, т.е. ако искаш партньора ти да се променя, не трябва да му го натякваш, а да му споделиш проблема/въпроса и той сам да го реши. Целта еда има избор, така промяната ще я желае изцяло той и ще видиш желание за заздравяване на връзката и прочие, което его бууства много! Фразата "ако ме обича, да ме обича такъв какъвто съм, няма да се променям" Е всеки знае, че кирливите ризи никой не си ги вади на първите срещи или пък месеци, има някои неща в характерите на всички ни, които са адски дразнещи и си струват да се променят, но не е задължително заради самият партньор, макар и той да ви кара, за самите нас е по-добре да отстраним вредни навици/ кофти черти от характера и прочие.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.