.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Въпросът не е как са се разделили, а защо.
    Отговорите са ясни.
    От тоя момент нататък е все тая какво ще кажеш - всичко е грешно. Умът ми не побира как може да си толкова арогантен, че да вярваш, че в чужди отношения между хора, които никога не се виждал, има нещо ясно за теб. Какъв си ти? Откъде-накъде поставяш в рамка, слагаш категории, вадиш изводи?

Абсурдно, абсурдно.

По темата: Безкрайно са ми чужди такива абстрактни извинения. Ако ми го направят на мен, ще направя всичко възможно да разбера нещо по-конкретно. Много се съмнявам, че аз бих използвала подобно извинение.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    От тоя момент нататък е все тая какво ще кажеш - всичко е грешно. Умът ми не побира как може да си толкова арогантен, че да вярваш, че в чужди отношения между хора, които никога не се виждал, има нещо ясно за теб. Какъв си ти? Откъде-накъде поставяш в рамка, слагаш категории, вадиш изводи?

Абсурдно, абсурдно.

По темата: Безкрайно са ми чужди такива абстрактни извинения. Ако ми го направят на мен, ще направя всичко възможно да разбера нещо по-конкретно. Много се съмнявам, че аз бих използвала подобно извинение.
    в такъв случай се лутайте и търсете хиляди възможни причини през женската си логика, за да осъществите от две думи - огромен кръговрат от отговори.
    Авторката не казва нищо конкретно, па и много може, знае и я интересува стъпка, по стъпка всичко, защото и приятелката й явно не знае. И всичко се свежда до тези две решения, които от своя страна може да са разширени и добавени с второстепенни фактори като наличие на трети човек. В противен случаи приятелят й не би го спирало нищо да каже, или сподели нещо по-конкретно за избора си да я напусне или извинението му щеше да е друго.
    Да, всичко е възможно, дори да я лъже и да прикрива нещо, ама това вече са далечни хипотези.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си