.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Проблем с ориентацията, на който не мога да намеря решение...

Здравейте. Имам доста странен проблем със сексуалната ориентация, който ме депресира много напоследък, затова искам да споделя с вас и да видя какво мислите. Честно казано никога не съм писал подобна тема в какъвто и да е форум, нито пък съм с убеждението, че това е най-правилния начин за споделяне на проблемите, но май за всичко си има първи път...

На 21 съм. Още от малък се заглеждам по момчета. Вътрешно знаех, че съм гей но не исках да си го призная. После срещнах едно момиче (да, момиче), което ми преобърна представите за живота. Предполагам това е чувството да си истински влюбен в някого. Ставаш с мисълта за него, лягаш с мисълта за него. Спрях да заглеждам момчета, но въпреки това не бях сексуално привлечен в момичето... което ми се струва доста странно, защото тя си беше (и все още си е) много готина, с готини цици и т.н. Всеки ден с нея бяхме заедно, ходихме по кафета, излизахме, говорехме си по телефона... абее тъкмо се бях навил да и предложа. Но тогава, може би поради факта, че не съм особено красив на външен вид или пък просто тя не ме е харесвала както аз нея, си хвана приятел с няколко години по-голям от нея (днес около 5 години след тази случка те все още са заедно).

Това много ме депресира. Мина се време и се върнах по заглеждането към момчета. Лека-полека с времето свикнах, че съм гей, дори наскоро казах на 2-3-ма от най-добрите ми приятели. Бяха шокирани, защото нищо в поведението или външния ми вид не ме прави гей, но го приеха доста добре. Казаха, че за тях съм първо верен приятел, после всичко останало. Проблема ми обаче е другаде. Дойде време, в което се опитвам да си направя някаква представа какво ще ми е бъдещето, и най-странното нещо е, че искам да съм с момиче. Да, харесвам сексуално момчета, дори съм имал 2 краткотрайни връзки пак с момчета, но желанието ми е да си имам приятелка и евентуално семейство и деца някога в далечното бъдеще... Сигурно звучи доста откачено, но е така. Главното нещо, което ме притеснява е, че нямам никакво желание за сексуални контакти с момичета... и това е причината да ме е страх да си хвана приятелка, защото няма да мога да и давам това, от което се нуждае.

Много съм объркан... мислех си ако излизам с момиче да и кажа че не обичам секса (асексуален), но повече от всичко на света мразя лъжите и тайните и това просто не е за мен... ще ме гризе съвестта, че съм я излъгал. Друго, което си мислех е просто да престана да се самозалъгвам и да се насоча само към мъжкия пол, но главно ме притеснява както мнението на родителите ми (които са предимно консервативни), така и общоприетото мнение у нас, че гейовете "не са хора" и т.н.

Не знам дали някой е имал подобен проблем, но просто ви моля за някакво мнение по темата, каквото и да е то...
    Последно редактирано от idontwanttosaywhoiam : 03-19-2014 на 20:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си