.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението
    И аз така се почуствах, но това са само картинки - пиксели. Няма я химията, присъствието, истинския контакт... Тествай се на живо с някоя яка кака ))
    Предполагам си прав, но съм имал интримни моменти с момиче и просто не ми е действало никак.

Даже ще ти кажа една случка днес докато се возих в 280 в студентски. Беше яко тъпканица и едно момче залитна и се притисна към мене и веднага ми стана след това. Определено ще ми е доста трудно да тръгна да продолявам такива моменти... още съм много объркан. Уж на тези години вече трябваше да съм минал пубертета и да знам какво искам, ама явно сега проблемите ми се задълбочават още повече...
    Последно редактирано от idontwanttosaywhoiam : 03-20-2014 на 22:56

Цитирай Първоначално написано от idontwanttosaywhoiam Виж мнението
    Предполагам си прав, но съм имал интримни моменти с момиче и просто не ми е действало никак.
    Ами това не е гаранция Имал ли си й пълно доверие? Споделял ли си всичко с нея, най-големите си фантазий за секса? (пък били те и с момчета). Помисли също какво конкретно те привлича в твоя пол (силата ли, формите ли, миризма, очакване, усещане... може да е всичко)

Навремето и аз съм се чувствал странно когато не ми е ставало с момичета, но просто са били неподходящите. Сега нещата са много различни, истински бих казал, но съм с точния човек.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението
    Ами това не е гаранция Имал ли си й пълно доверие? Споделял ли си всичко с нея, най-големите си фантазий за секса? (пък били те и с момчета). Помисли също какво конкретно те привлича в твоя пол (силата ли, формите ли, миризма, очакване, усещане... може да е всичко)

Навремето и аз съм се чувствал странно когато не ми е ставало с момичета, но просто са били неподходящите. Сега нещата са много различни, истински бих казал, но съм с точния човек.
    Просто ти си би, а той номо

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Просто ти си би, а той номо
    Не съм би... мен ме е гнус от мъже тотално, даже понякога ми е неприятно да се здрависвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си