Просто си объркан.Жестоко си се объркал. Това,че те е зарязало момичето,още повече те е объркало и те е тласнало в една посока,от която хем искаш да избягаш, хем те влече...Това си е объркване. Ти си си хетеросексуален. Как може да си гей, ако не са те опрашили отзад?! Ей това не го разбирам аз. Как си "поставяте" диагнози бе хора! Кви са тия неща. Второ: като гледам,не си бил с момчета, а само си ги заглеждал. А това,че си си го казал на приятелите - ми отпуснал си си душата,казал си си кво ти тежи. Понякога е по-лесно така да се направи.
Колкото до това,че искаш да бъдеш с момиче - това ти е истинската природа,тя си е в теб, ти я усещаш и трябва да и дадеш възможност ДА СЕ ПРОЯВИ. Май,като те гледам (не съм чел горните коментари) не си правил още никакъв секс,така ли е? Ако не е така,трябва да се постараеш. Това което се случва в теб в момента е - блокаж. Да драги, чиста доза блокаж на енергията в тялото. Трябва да "я освободиш". Трябва да си хванеш приятелка,да споделиш с нея проблема и да работите. И не си мисли,за прием на тестостерон и др.разни глупости " за да възмажееш". Всичко ще си дойде от самосебе си.
И друго нещо: стига си мислил,а действай. Прекалено много мислиш,а малко действаш. В застой си. Това блокира още повече тялото. А секса с момичето - е движение хахаха! Да,съвсем сериозно. Колкото по малко се движиш,толкова повече "тялото се скапва.Колкото повече се движиш - толкова повече тялото ще укрепва и ще се освободи от този блокаж. С мислене до никъде няма да стигнеш.Най-много да получш нервна криза и тогава ще искаш никога да не си наслагвал тези мисли в глвата и тялото си; да,тялото ти което в момента страда.
Успех.
Последно редактирано от Justwickeds : 03-21-2014 на 09:06