.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Имала си ме е за приятел ,с който да си общува и споделя. Писнало ми е да съм такъв карък. Тъкмо си изградих някакви надежди и ето ,че пак на дъното. "A MOMENT OF SILENCE TO OUR DEAR BROTHER IN THE FRIENDZONE".

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Имала си ме е за приятел ,с който да си общува и споделя. Писнало ми е да съм такъв карък. Тъкмо си изградих някакви надежди и ето ,че пак на дъното. "A MOMENT OF SILENCE TO OUR DEAR BROTHER IN THE FRIENDZONE".
    В такъв случай и ти се опитай да я приемеш като приятел. Ако пък имш толкова силни чувства към нея, просто спри да общуваш с нея, ако трябва я блокни, само така ще можиш да я забравиш. Не се привързвай толкова лесно без да си сигурен в чувствата на едно момиче. Явно не си срещнал правилния човек.

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    В такъв случай и ти се опитай да я приемеш като приятел. Ако пък имш толкова силни чувства към нея, просто спри да общуваш с нея, ако трябва я блокни, само така ще можиш да я забравиш. Не се привързвай толкова лесно без да си сигурен в чувствата на едно момиче. Явно не си срещнал правилния човек.
    От една друга случка с едно момиче до сега не съм изпитвал силни чувства към някоя. Явно наистина не съм срещнал правилния човек! Много благодаря за мненията ,които ми дадохте!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си