Здравейте аз съм момиче на 17 години. Една приятелка по - малка от мен с една година преди около 4 месеца ходеше с едно момче. В началото не го одобрявах много, защото има странен характер. Доста е затворен в себе си, но щом си го харесваше нищо не и казвах. Да обаче сега станаха някои неща. Тя вече не е с него той скъса с нея дори не знам за какво. От известно време излизаме в обща компания той, това момиче,аз и още 3 - ма наши приятели. Те двамата от както се разделиха не си говорят. Проблемът, е че аз май се влюбвам в това момче. Не знам какво да правя той ме гледа някак си странно. Отдръпнах се, защото не искам да се чувствам гузно пред приятелката ми. Да но той ми звъни иска да излезем ... не знам какво да правя харесвам го наистина, заради него промених някои неща в мен. Не искам да се карам с приятелката ми защото знам че още го харесва. Да но от друга стара аз не съм виновна че той ми се обажда и т.н. Според вас какво да направя. Да се виждаме тайно или да му кажа, че няма смисъл - но вътрешно не мисля така ?!