здравейте,трябва ми един съвет.Ситуацията е такава : Със едно момиче се познаваме от 5-6 месеца.Ходим във едно и също училище и сме във съседни класове,но компанията в която движим е една съща и затова сме приятели отдавна.С нея по някой път дори се засичаме на тръгване към даскало и си приказваме доста често.Имам голямото чувство , че тя ме харесва защото доста пъти съм забелязал неща които сега няма да ги споменавам тъй като ще стане дълго като роман.Та въпросното момиче е много красиво и аз също така я харесвам от началото в което я видях.
Въпросът ми сега е как да постъпя : Дали да и кажа при първа възможност когато сме насаме че я харесвам , или да я поканя на среща.Сигурен съм че доста хора веднага ще кажат среща , но аз не съм съвсем сигурен дали тя е нужна.В смисъл с нея се познаваме доста добре както описах.От 5-6 месеца и общо взето всеки ден си говорим.Не мога да реша кое от двете и ми трябва помощта ви.Също така искам да помоля ако мнението ви е , че е по-добре да я поканя да ми кажете къде е най-удачно .... на кино , на кафе , на ресторант и т.н . Да спомена , че и двамата сме на по 15

Благодаря предварително !