Ай, според мен с тая среща ще се филмираш излишно.. Според мен ще ти е сложно да я проведеш правилно, още по-малко да разбереш знаците й. Някак си романтиката и сериозността, която изискват срещите не ми се връзват за 15 годишни младежи. Какви барчета предлагате и вие не знам? Не забравяйте, че той е доста ограничен - финансово, от родители, ако искате от вечерни часове също. Какви действия може да предприеме бе колеги безумни романтици? Букети? Ресторанти? Екскурзии? РОДИТЕЛИТЕ му го издържат, как ще им обяснява? Давай по-детски работи и тия работи за барове, ресторанти и тем подобни не ги слушай. Не се опитвай да надскачаш възрастта си - смешно е за околните, странно за родителите ти. Аз съм за директния подход, защото ти за другото нямаш опит, а то си е изкуство да даваш и да се дърпаш, да знаеш как да си поискаш и как да получиш. Няма момиче, което не дава - има момчета, които не знаят как да искат.
П.С. Единственото нещо, което най-много прилича на среща и ми се струва подходящо е някаква разходка. Но внимавай какво ще правиш. Според мен с действията си ще се оплетеш като теле в калчище, а ако ги кажеш работите имаш по-голям шанс.
Последно редактирано от OverDrive : 03-20-2014 на 23:11