От няколко дни щях да я попитам да излезнем , но се отказах .... защо ли ?!? Защото имаме най-тъпият клас на света .... От месец и нещо вече няколко момчета от класа ( комплексари ) се подиграват че ние сме се обичали и така нататък.Мен не ми пука какво мислшт някакви олигофрени и отдавна съм спрял да ги слушам , но имам усещането че тя не е . Непрекъснато се ебават и се подиграват едва ли не , все едно са 5-годишни лапета и не знаят какво означава да харесваш някой . Както казах мене въобще не ми пречат , но мене пък и не ме ебават.В случея се подиграват на нея . Тя се опитва да не им обръща внимание , но и писва и по този начин един вид се настройва срещу мен.Не искам ако примерно тръгнеме непрекъснато да си правят ебавки с нея и да я подиграват , а тя да се чувства неудобно и несигурно.Много я харесвам , мога да кажа дори обичам ( познаваме се от 6 месеца , така че да ..... мога да го кажа ) и ме е грижа за нея.Така,че реших да не действам , и сега и попринцип .... а аз искам , искам и то много но както нещата стоят може би е по-добре да си остане така ..