Имаме връзка от 6 месеца. Правим планове за близкото бъдеще- един, два месеца напред.
Имаме си караници, но сме щастливи. Обаче имаше нещо, което ми направи странно впечатление. Стана на въпрос за когато завършим университет (което е след 1 година), и той вика "Ами аз ако съм женен и имам дете и ти ако си женена"... Аз се узмихнах и нищо не казах.
След това го попитах ако лятото отида да работя за 3 месеца в чужбина (имам реална оферта за това) той би ли ме чакал 3 месеца, той каза "не зная, може би не".
Понеже аз съм първата с която той е спал, той открехна темата, че на него му е добре с мен и ме обича, но не смята, че ще съм му единствената. Както каза, той първото момиче, с което спи момче обикновено не остават цял живот заедно.
Скарахме се и аз казах че не планирам и няма нищо сигурно на тоя свят, но все пак ми стана кофти, той освне това каза "ти не зная какви планове си правиш за нас, сега ни е добре, за в бъдеще нищо не казвам. животът е пред мен, някой ден в бъдещетп ще бъда с друга, но не сега. сега съм с теб".
Много кофти ми стана от всичките тия неща, особено това с "аз ще съм женен и ще имамм дете и жена и ти ще си омъжена". Имаше предвид поотделно- той за някоя и аз за някого.
Какво да мисля? Не зная какво да правя?