Цитирай Първоначално написано от monster_fff Виж мнението
Имаме връзка от 6 месеца. Правим планове за близкото бъдеще- един, два месеца напред.
Имаме си караници, но сме щастливи. Обаче имаше нещо, което ми направи странно впечатление. Стана на въпрос за когато завършим университет (което е след 1 година), и той вика "Ами аз ако съм женен и имам дете и ти ако си женена"... Аз се узмихнах и нищо не казах.
След това го попитах ако лятото отида да работя за 3 месеца в чужбина (имам реална оферта за това) той би ли ме чакал 3 месеца, той каза "не зная, може би не".
Понеже аз съм първата с която той е спал, той открехна темата, че на него му е добре с мен и ме обича, но не смята, че ще съм му единствената. Както каза, той първото момиче, с което спи момче обикновено не остават цял живот заедно.
Скарахме се и аз казах че не планирам и няма нищо сигурно на тоя свят, но все пак ми стана кофти, той освне това каза "ти не зная какви планове си правиш за нас, сега ни е добре, за в бъдеще нищо не казвам. животът е пред мен, някой ден в бъдещетп ще бъда с друга, но не сега. сега съм с теб".
Много кофти ми стана от всичките тия неща, особено това с "аз ще съм женен и ще имамм дете и жена и ти ще си омъжена". Имаше предвид поотделно- той за някоя и аз за някого.
Какво да мисля? Не зная какво да правя?
"Правим планове за близкото бъдеще- един, два месеца напред"

- съвет от мене. Това е погрешно.Не си правете чак такива планове! Човек може да промени себе си толкова време,изцяло.Но да...правиш планове за напред,за 1-2 месеца, и да знаеш какво "ще стане тогава"... е тва е меко казано луда история. Има много външни фактори,от които зависят "тези решения". От тези неща е произлязъл целия проблем.

Какво значи това ? Ти си по статична - монотнна,застояла. Момчето ти е много по-гъвкаво и импулсивно. ЕВАЛА МУ ПРАВЯ! Такива трябва да сме всички хора - податливи на промени; очакващи неочакваното;

сам ти го е казал: ""ти не зная какви планове си правиш за нас, сега ни е добре, за в бъдеще нищо не казвам. животът е пред мен, някой ден в бъдещетп ще бъда с друга, но не сега. сега съм с теб" --> не виждаш ли логиката му която е жлеязна.Пича е гъвкав.На пича не му пука. Сега му е кеф,утре може да не му е. Прав е. Подкрепям го. Човека се е пуснал по вълната.Пусни се и ти.

Вариант 2: ако много държите "да сте заедно" и т.н. Говори с него. Ама сериозно.Ако не очакваш "да е на твоето дередже" както се вика... ми хващай си друго момче,което евентуално ще те чака, и ще е съгласно с теб и твоите виждания. Явно това момче,не "принца на белия кон" който ти "виждаш". Но по-скоро... се отпусни. Много мислиш! Т'ва е проблема. Кажи си: "КАКТО ДОЙДЕ!"

Предлагам ти едни от любимите ми цитати: "По-добре е човек да запази наивността си!" "Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко." и "Винаги се надявам на най-доброто и се подготвям за най-лошото."