.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Повече от фен

Smile Просто предлагам...

Помощ.. Предлагам помощ... Имала съм тежко акне, сега рядко се случва да ми излизат възпаления.. Всичко, всеки проблем, свързан със здравето, е вътрешен.. Моя позната се излекува от болезнена менструация..
    Само предлагам.. Помощ.. Тоест.. Искам да подам ръка, която се наложи аз сама да намеря, след дълго време... Знам какво е усещането да те гледат странно и много други чувства.. Най-важното е да си здрав... Предлагам помощта... за най-важното... - здравето..

(PS. Нека само вярващите да пишат..

(За да няма здравни проблеми.... )

Акнето е вътрешен проблем,да. Акнето е едно възпаление там до колкото бях чел от един дебел учебник по медицина,просто така от интерес, на мастните жлези, и се получава като цяло някакво биохимично объркване. Да..този проблем трябва да се лекува. НЕ само "гледането е гадно". Това като цяло си е вътрешен проблем, кожен проблем, нещо в организма не функционира както трябва.

Поздравявам авторката която иска да помага. Дано повече да се престрашат и да и пишат. Подканвам ви да го правите.

п.с.не съм имал такъв проблем,но понеже съм любопитко и знаех,че това "не е нормално" и един ден...прочетох. И наистина: трябва си лекуване. Т'ва си е възпаление и не е нормално.Т'ва си е патология на тъканите..

Повече от фен
    Да, да, искам да помогна, защото знам какво е да не си желан, да имаш пъпки и да се будиш и възглавницата ти да е морка от секрета, който пускат многото тежки възпалния по кожата. Аз много хора виждам - в метро, в парка, по магазините, които имат акне, но някак си още не мога да се престраша. Вътрешно обещавам, че ще направя всичко възможно да намаля излизането на пъпки до минимум. Може да стане ! Искам да се вярва ! ^^Благодаря за мнението по-горе ! Аз съм копняла за такава помощ, дано хора с акне и диабет и всички други заболявания, "да се престрашат и д апишат". Поздрави ! Бъдете здрави !
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Супер фен Аватара на JDeel
    Иии, това акнето било гадна работа, мокра слузава възглавница... добре че не съм имал такова, фиу. Ама нали имаше едно по рекламите, нещо си LF женска и GF мъжка серия.

Повече от фен
    Да, добре че не си имал, но и това е урок от живота и те учи на нещо. Моето беше тежка форма, не на всички, които виждаш ежедневно е такова. Но всеки, абдолютно всеки човек в даден етап от живота си се сблъсква с кожен проблем.
    Но аз не помагам така(мъжка, дамска серия, работи..). Лично се виждам с човека, говорим открито за проблема и му казвам какво предлагам, а той сам преценява дали да ми се довери. Става въпрос за специални природни продукти. Да ми пишат хора, искащи да са здрави... и ще бъдат !
    До скоро !
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Реклама.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си