Nachi da poqsnq na 16 godini sam.. pochti 17 .. imal sam vruzki s dosta momicheta pochti nemoje da se sluchi da mine nqkoe momiche ili v po dobriq sluchai jena i da ne q zagledam , no naposledak pochvam da se chudq dali ne sam gei , zashtoto nqkaksi ne mi e tolko priqtno v mujka kompaniq si4ki se filmirat i me draznat a sa balucheta golemi i seki si nosi filma i mi idva da gi prebiq si4kite , i za dosta se chuda da ne sa geiove smisal mislq si che sa geiove ii postoqnno se chudq kak da se durja mejdudrto v kvato i da e obstanovka .. smisal prekaleno mn mi pyka .. inache si iam priqtelka i v momenta ot 6 meseca ama mi govori nekvi glyposti postoqnno i me natovarva i neq she q razbiq ta chudq se dali si4koto tva idva ot kompleksi ili prosto sam si lud hahahah iii obicham da se surevnovavam obshto vzeto postoqnno hahaha amaa ne mi e tolko smeshno shoto si me muchi toq vupros kak si trqq ili prekaleno mn go misla ne znam ama shtom mi e vleznalo v glavata trq da ima nekva shibana prichina hahaha ii si4ki me gleat nekvo stranno i naprao she im se ebe maikata