Имам приятел с когото имаме интимни отношения от 2-3месеца..Винаги го правим в тях но напоследък той все се оправдава,че има някой в тях...а в нас не можем и той го знае..попитах го дали ме желае и той казва да но все се оправдава,а аз неискам секс на обществеи места и той няма кола..как да го накарам да направи нещо по въпроса?
Като започнеш да мислиш много. Ама толкова много,че направо "да се сцепиш" от мислене,докато накрая, умствено не започнеш си представяш как правите секс. Ако няма кола,ще си я представиш визуално... на края дори ще свършиш. Със страшен оргазъм...та ще почнеш да се оправдаваш на интимния ти приятел,че "си го представяш визуално,как правите секс". Това ще е твоето оправдание. Квит сте.
В профилът и пише, че е на 16, ако и той е на приблизително същата възраст е напълно нормално да отказва секс, когато мама, татко или баба са наоколо.
Освен това въпросът "Желаеш ли ме?" ,който съм сигурна, че в даденият случай е звучал като "Не ме ли искаш вече?" е супер отблъскващ сам по себе си, освен ако не е зададен в правилната ситуация, с напълно различна цел.