- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Youtube канали
Здравейте, наскоро започнах youtube beauty канал и мисля, че ще бъде много полезно за всички, които се опитват като мен да разпространят работата си, да има тема, където можем да публикуваме каналите си и новите си видеа.
Ежедневен пролетен грим: https://www.youtube.com/watch?v=tgCy...Ayu_bZSrgUgHRw
Канала ми: https://www.youtube.com/user/justellu
Ленче, всичкото изглежда добре, но сега направи само това
Видеомениджър > Настройки за канала > Програмиране върху видеоклипове
На втората картинка, ще ти се покаже малко по различно, избираш картинка, нагласяш го както решиш за добре, и готово.
http://prikachi.com/images/38/7193038X.png
Бих те гледал, ако не беше партньор на тоя умрял сайт you tube.
Не че очаквам много от естествена блондинка, дори би ми било забавно да те слушам как дрънкаш на английски, но никога няма да сложа ебания флаш плеър на адоб само заради твоите клипове.
^Защо просто не си замълчиш вместо да ръсиш тъпотии на поразия?
Към авторката, не чувам твоя глас изобщо, а музиката ти е ужасно силна. Изключително дразнещо е.
Последно редактирано от Hayashi : 03-21-2014 на 21:42
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Никой не те кара да гледаш - като не искаш недей влиза в youtube.
На авторката - успех!
Всъщност нямаше да влизам в подробности, ако не беше решила да ми се правиш на умна от друг профил, JustElly.
Не случайно написах, че от естествена блондинка не очаквам много, но и не мислех, че някой може да стигне до там.
https://plus.google.com/113537713336492668305/posts
Толкова си зле, че си копи/пействала на повече от 200 чужди клипа едни и същи коментари.
==========
Hey, I am a new youtuber and I would really appreciate if you check out my channel because I put a lot of time and effort in it and it would mean the world to me!!! This is my Spring Clothing Haul, please check it out xoxo
===============
Hey, i really love your videos, you're so gorgeous!!! Can you check out my channel, I make beauty and fashion video, please, it would mean the world to me!!! This is my Spring Clothing Haul
=====================================
Hey guys, I know that everybody hates these spam messages, but I am a new youtuber and I put a lot of effort in my work so it would mean the world to me if you check out my channel!!! This is my spring essentials video, please watch it!!!
==========================
Hey, your video is awesome!!!!! Can you check out my spring essentials, please, i've put a lot of effort in it and i really want more people to see it :
==================================
Amazing video!!! Can you ckeck out my spring essentials, it is my first video and I know it's annoying but I am really excited and I want more people to see it!! Thanks !!!
=====================================
Последно редактирано от papugai : 03-22-2014 на 09:55 Причина: Премахнах комплиментите за русата и шунда
Всъщност, профилът и е свързан с YouTube, затова каквото е коментирала е копи/ пейстнато. Не го е правила тя.
А до авторката: Не коментирай чужди клипчета по този начин. Според мен е много досадно и някак си неучтиво, а и съм чувала доста известни влогъри да се оплакват. : )
Музиката ти е много силна и дразнеща. Според мене гримът ти е много просто. Измисли нещо малко по-сложно. За такова лесно нещо .. цял клип?![]()
Успех!
^Какъв друг профил... Аз си имам само един профил. Защо ме свързваш с въпросното момиче не знам. Нещо не си наред![]()
Последно редактирано от girl91 : 03-22-2014 на 10:01
Напълно добре съм си, но май ти имаш някакъв проблем. Повече няма да обръщам внимание на твоите коментари във форума (това трябва да направят и всички останали от този форум), защото ти освен да се заяждаш и да пишеш глупости друго не можеш и твоите коментари не заслужават да бъдат прочетени![]()
Би ли влезнала тук
http://vocaroo.com/
и да се запишеш как казваш= Дай да го лапна, че ме е гнус да го гледам
Приличаш ми на едно момиче, искам да видя дали съм прав.
Благодаря
Русо гладно няма, значи цял живот ще имаш храна на масата.
На аватарът не съм аз, умник. Шансът да ме познаваш е по-малък от нулев, така че дори недей да се пробваш.
Не тръгвай да характеризираш хора, които никога няма да достигнеш.
Не го правя.
Поисках нещо много просто, сигурно имаш основателна причина да откажеш, сигурно се страхуваш, че ще те позная.
^ Ако само с тъпи и инатливи мацки се занимаваш, нищо чудно да свързваш рандъм момичета със свои познати. „Като имаш ниски критерии, показваш, че не можеш да имаш по-високи.“ както е казах един виден форонен потребител.
Ти имаше хубави цици, няма да те почвам, но относно критериите, ще споделя нещо.
Само много просто същество би смятало, че критериите могат да се мерят, за да се пишат 'ниски/високи'
Ти може да харесваш умни и красиви, а аз грозни и тъпи. Да не би да имаш по-високи критерии от мен или са различни вкусове. Омръзнало ми е всякви прошляци да размишляват за неща, които малките им кратуни не могат да поберат.
Същото това просто същество има една не по-малко "интелигентна" приятелка, която го задмина по олигофрения, и нямам предвид, че си е сложила тоя смешен израз в подписа.