- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Youtube канали
^Никой не те кара да гледаш - като не искаш недей влиза в youtube.
На авторката - успех!
Всъщност нямаше да влизам в подробности, ако не беше решила да ми се правиш на умна от друг профил, JustElly.
Не случайно написах, че от естествена блондинка не очаквам много, но и не мислех, че някой може да стигне до там.
https://plus.google.com/113537713336492668305/posts
Толкова си зле, че си копи/пействала на повече от 200 чужди клипа едни и същи коментари.
==========
Hey, I am a new youtuber and I would really appreciate if you check out my channel because I put a lot of time and effort in it and it would mean the world to me!!! This is my Spring Clothing Haul, please check it out xoxo
===============
Hey, i really love your videos, you're so gorgeous!!! Can you check out my channel, I make beauty and fashion video, please, it would mean the world to me!!! This is my Spring Clothing Haul
=====================================
Hey guys, I know that everybody hates these spam messages, but I am a new youtuber and I put a lot of effort in my work so it would mean the world to me if you check out my channel!!! This is my spring essentials video, please watch it!!!
==========================
Hey, your video is awesome!!!!! Can you check out my spring essentials, please, i've put a lot of effort in it and i really want more people to see it :
==================================
Amazing video!!! Can you ckeck out my spring essentials, it is my first video and I know it's annoying but I am really excited and I want more people to see it!! Thanks !!!
=====================================
Последно редактирано от papugai : 03-22-2014 на 09:55 Причина: Премахнах комплиментите за русата и шунда
Всъщност, профилът и е свързан с YouTube, затова каквото е коментирала е копи/ пейстнато. Не го е правила тя.
А до авторката: Не коментирай чужди клипчета по този начин. Според мен е много досадно и някак си неучтиво, а и съм чувала доста известни влогъри да се оплакват. : )