Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
Твоето мнение знаеш ли къде си го слагам, където и ти би искала да седнеш.
Ау, извини ме, че си позволявам да имам собствено мнение. Ти качествен спор можеш ли да водиш или трябва всичко да стига до такива плоски реплики?
Това, че ти не знаеш друг сайт, си е само твой проблем, не всички хора по Земята са открили огъня по едно и също време, някои като теб, са разбрали за предимставата му векове след другите.
По какво пък съдиш, че не знам друг сайт?
Вземи се информирай, какви тикви са партньори вече, за да не ръсиш простотиите, че имали фенове и това била причината.
Какви фенове, тая има 100 абонати след 300 съобщения по клипове.
Представа си нямаш, колко добре съм запознат с you tube. Преди да го преебат имах още два канала с над 100 милиона гледания и 50к абонати, това е най-голямато постижение в живота ми, но след малко ще ходя са сера и ще го надмина.
Партньори стават хора с по-известни клипове. Не можеш да сложиш някоя абсолютно random глупост, която никой няма да гледа и да станеш партньор. Ни най-малко не ме грее какви канали си имал. Говориш за странични неща, а факта е, че сайта се ползва от невероятно много хора, а ти ми казваш, че е умрял. Това, че си решил, че YouTube е под твоето ниво си е твоя работа, ама не се смятай за "просветлен".
Айде, пиши си колкото искаш, но аз спирам със спама, защото авторката заслужава поне малко уважение за труда да прави клипове, което ти явно няма да й дадеш, защото е естествена блондинка.