Здравейте, по принцип никога съм нямала много сериозна връзка, всичко е било за малко и не съм се отдавала напълно. Преди година срещнах момче,което всъщност познавах или просто ми по-скоро само познат ии започнахме да излизаме. Той е то тия момчета , които са били с много момичета. В началото не очаквах нищо макар,че много го харесвах, точно от тия които харесвам е .... колкото и банално да звучи. В последствие почнахме да си приказваме, излизаме и се опознахме по-добре.Случвало се е да спира да ме търси за известно време, да се държи грубо с мен и аз се чувствах ужасно. НЕ се бяхме търсили около 3-4 месеца, защото въпреки,че той притежава голяма гордост, аз също съм доста горделива. Веднъж пак се видяхме и от тогава,вече повече от година, дори да се търсим веднъж в месеца, аз не мога да го забравя, казах му, че дори мисля ,че го обичам, а той ми каза,че не може да има приятелка,че нямал пари и възможности. Не съм момиче , което се интересува от това, той добре го знае, но се държи с мен като с такава. Пред приятелите си се прави на интересен, както повечето момчета, звйни ми като се напие, ревнува и разпитва за други момчета.... и дори да искам да се оттърва от него и да го забравя, той звъни точно тогава когато не трябва и напомня за себе си ... Много ми е трудно да го забравя, защото сме от малък град... ако не видя него виждам приятелите му , дори живеем много близо един до друг...... Обяснете ми какво да правя с това момче, какво е това отношение.... един път се държи супер мило с мен , както друг не го е правил, а в другия момент ме изкарва като най-големия боклук..... пробвала съм с други момчета, но всички ми напомнят за него... опитвам се да избягам и той пак е някъде.... и ми пречи много... знам,че никога няма да ме потърси , за да сме заедно.... но какво да правя , щом искам само него....