- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствата споделени ли са и как да й призня?
Може и тя да те харесва
Покани я да отидете на кафе виж как ще се държи и извън училището
Аре бе, кво стана, няма ли да излизате вече? Интересно ми е дали сме те превърнали в секс машина с компетентните ни съвети, хаха, давай инфо за някъв прогрес или фал, или каквото и да е.
И на мен ми стана интересно..![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-24-2014 на 07:55
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чак секс машина не :Д Иначе плана е другата седмица към сряда излезнем преди училище, ако ли не, тогава в петък :Д
Да ъпна темата - вчера специално я наблюдавах. Някакси необичайно искаше постоянно да сме в контакт - да говорим, ходихме навън... След това пък седна на чин сама и реших, че е прекрасен момент, обаче като я питах дали да седна при нея тя каза, че й се седи сама и от там насетне не беше същата - седеше със слушалки и на тръгване направо излетя от вратата. Това жените са страшна работа :Д Снощи си писахме, пак се държеше добре... Ще се опитам да сме по-близо един до друг в училищепи като има сгоден момент ще й предложа да излезем![]()
Не й е било ден, за това се е държала така. А това със сгодния момент да те светна, е най-голямата тъпотия. Няма нещо, като удобен момент, трябва да действаш възможно най-скоро, без отлагане.
ПП: И какво е това 'може ли да седна до теб', ти в лудница ли искаш да ме вкараш? Взимаш си багажерите и сядаш.
Вече започвам да се отчайвам :Д Казах й да излезем в събота да се видим, тя каза, че "май няма да мога...". Като сме от разстояние постоянно гледам да сш засичаме погледите, усмихвам й се и тя също, обаче като седна до нея става мълчалива и се занимава с други неща...
А може и тя да няма никакъв опит и като усеща накъде отиват нещата, да се притеснява и да се държи като кретен. Може и да не те харесва толкова,колкото смяташ.Абе,каквото и да е,няма да се притесняваш,има и други![]()
Когато ти каза "май няма да мога", предложи ли ти друг ден? Ако не е, работата не е толкова розова, колкото ти се струва, но въпреки това не трябва да се отчайваш. Питаш я кога е свободна, ако не ти даде нито един вариант - лошо, ще трябва да сменяш подхода, ако ти отговори с някой ден, примерно Неделя - казваш й час и място и готово. И гледай да я свършиш тая работа "на живо", не през скайп-майп, фейсбук, ала-бала ..
Докладвай какво е станало![]()
Определено говори с нея!! Ние момичетата постоянно се чудим за нещата, които правите и защо ги правите. Така че избегни илюзиите и заблудите, просто един откровен разговор е напълно достатъчен. Все пак по какъвто и друг начин да й го показваш, нито тя ще е сигурна дали изпитваш нещо към нея, нито пък ти знаеш дали тя все пак изпитва нещо повече към теб. НО бъди готов да приемеш и варианта,че тя може би не споделя чувствата ти! По-добре действай колкото може по-скоро и най-вече директно! Иначе нещата стават сложни....![]()