- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствата споделени ли са и как да й призня?
Добре де като ги забравям тия фрази в какъв смисъл да "действам" ? Извинявам се за многото въпроси, но опита ми с момичетата се свежда до "връзка" в 3 клас :Д
Вече сте излизали няколко пъти, нали? Какво по-лесно да я поканиш пак?
Първо, НИКАКВО КИНО. Малоумна, малоумна идея!
Уловката е да я поканиш някъде, където може да имате физически контакт - билярд, боулинг... хем да се ангажирате с нещо, да не би да се получи неловно мълчание; хем лека спортна злоба; хем - както казах - физически контакт.
Няма много значение, ако щеш я учи как се яде "Орео"
Сядаш до нея, прегръщаш я, галиш я по рамото, по кръста - където ти е удобно, където ти стига ръката. Говорите си и като усетиш мъничка пауза, целуни я. Не питай за разрешение!
Що пък не на кино бре? Един приятел на скоро отиде на кино с момичето,даде и подарък и...готово. Т'ва че на тебе и на няколко човека около теб не им харесва,не значи че на други не им.
Все пак,дай някакви доводи що е "малоумна,малоумна идея"? Може пък,наистина да е смахната идея,ама да видим. Аз лично не съм го правил това "с киното". Та?
Не знаех, че така се предполага да се прави.
После защо жените били меркантилни кучки, нали...
Малоумна идея е по една очеизбождаща причина - не се говори вътре. Доста по-трудно ще му е да я докосне ей така отникъде (да, ръката през рамото е добра идея, ама... я си представи... момиче си, излизаш на кино с момче от класа, съвсем лежерно така, все пак ти е приятел и той - БАМ - слага си ръката на рамото ти докато гледате филм. Мнем, неловно е.), много по-естествено ще се получи, ако си говорят и се смеят за нещо.
DisappointedDreamer и Пинко ( :P ) са ти отговорили на въпроса. Само да допълня за докосването.
Хубавото на това, че се познавате от известно време е, че можеш да си задържаш ръцете по-дълго по тялото й, използвай го задължително, много е важно, ако обаче не е свикнала да я пипаш - в началото на срещата я докосвай все пак без да си задържаш ръката повече от 2-3 секунди, докато свикне, а към средата/края вече трябва да си я задържаш постоянно по нея, да си я плъзгаш/да я галиш, докато я гледаш директно в очите, с усмивка. Ако тръгне да ти маха ръката, значи си избързал и още не си я предразположил => пак се връщаш на оная част с по-кратките докосвания, докато си ГОВОРИТЕ и СПОДЕЛЯТЕ и най-най-най важното СМЕЕТЕ заедно, за да се отпусне в компанията ти и след това пробваш пак, с по-настоятелното задържане. Това е идеален начин да опипаш почвата, преди да я целунеш. Ако не ти се дърпа, а даже напротив, връща ти докосвания, гледа те право в очите, зенниците са й разширени и се усмихва или видиш още някакви сигнали от нейна страна - дошъл е момента да действаш.
Трябва малко по малко да ескалираш нещата, тоест да не я хванеш директно за задника в момента, в който се видите, а да я предразположиш към това.
Темите за разговор не ги мисли толкова, щото колкото повече се питаш "дали е добре да кажа това, а онова? Дали няма да се издъня, ако я питам за ала-бала? Идиот ли ще съм, ако й кажа ... бала-ала", толкова повече се закопаваш и накрая няма да можеш и 1 дума да обелиш и момичето ще се обърне на другата страна и ще започне да си гледа часовника и да си измисля оправдания да си ходи. Казваш й каквото ти дойде на акъла, без да го мислиш толкова! По-добре кажи няква тъпотия, отколкото да си прехапеш езика, да мълчиш, да ти потрепва веждата и да се облееш целия в пот, докато заекваш! Това и в няква друга тема го бях писал наскоро, разрови се в мненията ми и го прочети.