Цитирай Първоначално написано от CountBiscuit Виж мнението
Добре де като ги забравям тия фрази в какъв смисъл да "действам" ? Извинявам се за многото въпроси, но опита ми с момичетата се свежда до "връзка" в 3 клас :Д
DisappointedDreamer и Пинко ( :P ) са ти отговорили на въпроса. Само да допълня за докосването.

Хубавото на това, че се познавате от известно време е, че можеш да си задържаш ръцете по-дълго по тялото й, използвай го задължително, много е важно, ако обаче не е свикнала да я пипаш - в началото на срещата я докосвай все пак без да си задържаш ръката повече от 2-3 секунди, докато свикне, а към средата/края вече трябва да си я задържаш постоянно по нея, да си я плъзгаш/да я галиш, докато я гледаш директно в очите, с усмивка. Ако тръгне да ти маха ръката, значи си избързал и още не си я предразположил => пак се връщаш на оная част с по-кратките докосвания, докато си ГОВОРИТЕ и СПОДЕЛЯТЕ и най-най-най важното СМЕЕТЕ заедно, за да се отпусне в компанията ти и след това пробваш пак, с по-настоятелното задържане. Това е идеален начин да опипаш почвата, преди да я целунеш. Ако не ти се дърпа, а даже напротив, връща ти докосвания, гледа те право в очите, зенниците са й разширени и се усмихва или видиш още някакви сигнали от нейна страна - дошъл е момента да действаш.

Трябва малко по малко да ескалираш нещата, тоест да не я хванеш директно за задника в момента, в който се видите, а да я предразположиш към това.

Темите за разговор не ги мисли толкова, щото колкото повече се питаш "дали е добре да кажа това, а онова? Дали няма да се издъня, ако я питам за ала-бала? Идиот ли ще съм, ако й кажа ... бала-ала", толкова повече се закопаваш и накрая няма да можеш и 1 дума да обелиш и момичето ще се обърне на другата страна и ще започне да си гледа часовника и да си измисля оправдания да си ходи. Казваш й каквото ти дойде на акъла, без да го мислиш толкова! По-добре кажи няква тъпотия, отколкото да си прехапеш езика, да мълчиш, да ти потрепва веждата и да се облееш целия в пот, докато заекваш! Това и в няква друга тема го бях писал наскоро, разрови се в мненията ми и го прочети.