.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Ами аз от личен опит не мога да говоря, ама имам един приятел, който се запозна с една девойка в гепиме и нещата изглежда вървят добре, поне доколкото той ми казва.

Не виждам защо да не се получи ако в профила ти ясно пише какво искаш и какви са ти очакванията. Можеш да намериш всякакви хора, а и никой не те задължава да се ангажираш с човек, който не отговаря на твоите изисквания или на това, което ти търсиш.

Нали знаеш, ако предлагаш секс, ще те търсят за секс.... Не може да предлагаш само секс, пък после да ревеш, че си карък в любовта...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ами аз от личен опит не мога да говоря, ама имам един приятел, който се запозна с една девойка в гепиме и нещата изглежда вървят добре, поне доколкото той ми казва.

Не виждам защо да не се получи ако в профила ти ясно пише какво искаш и какви са ти очакванията. Можеш да намериш всякакви хора, а и никой не те задължава да се ангажираш с човек, който не отговаря на твоите изисквания или на това, което ти търсиш.

Нали знаеш, ако предлагаш секс, ще те търсят за секс.... Не може да предлагаш само секс, пък после да ревеш, че си карък в любовта...
    Съгласна съм с мнението от по-горе.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си