.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

абе вие добре ли сте ? как може да и давате такива съвети ... да се отърве от него , да не му обръща внимание ?! Щом си пишете толкова време и те изпраща до вкъщи и т.н. и той има някакви симпатии към теб . Кажи му как се чувстваш ... Ако не се опиташ поне , никога няма да разбереш и може да съжеляваш доста дълго юреме . А и най-важното е , че няма нищо по хубаво от любовта . Пфф още съм в шок от предишните коментари ... как може да мислите така бе хора
    Казваш много си постигнал , на миналото гръб обърнал, как ще знаеш докъде ще стигнеш,щом не помниш откъде си тръгнал... ?

Цитирай Първоначално написано от peaceloveunityrespect Виж мнението
    абе вие добре ли сте ? как може да и давате такива съвети ... да се отърве от него , да не му обръща внимание ?! Щом си пишете толкова време и те изпраща до вкъщи и т.н. и той има някакви симпатии към теб . Кажи му как се чувстваш ... Ако не се опиташ поне , никога няма да разбереш и може да съжеляваш доста дълго юреме . А и най-важното е , че няма нищо по хубаво от любовта . Пфф още съм в шок от предишните коментари ... как може да мислите така бе хора
    Това.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от peaceloveunityrespect Виж мнението
    Пфф още съм в шок от предишните коментари ...как може да мислите така бе хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си