Здравейте , ситуацията е следната : С бишвия ми приятел бяхме 3 години заедно , отдавна сме разделени , но до ден днешен си контактуваме.Той прави всичко да се съберем ,но съм търпяла много и не мога да изживея същото 2ри път...Обичаме се много и двамата , но за сега сме си само нещо като приятели с чувства.....
Преди 2-3 дни , видях във прочутия фейсбук ,че се е сприятелил с една негова бивша приятелка , с която ходеха 8 месеца , малко преди да тръгне с мен...Сега той се премести да живее в нейния квартал , сигурно си и пишат, тя му харесва всяко едно нещо и ме е страх да не се съберат пак , защото и те са се обичали преди Аз си знам че той се вижда с момичета , самия той ми казва , както и аз със момчета защото сме разделени и имаме пълната свобода .. За другите момичета не ми правеше толкова впечатление , но за нея просто като видях не мога да ви опиша колко ме заболя... Постоянно ми се върти в главата " Старата любов ръжда не хваща" .... ;( чела съм какво са си писали от преди , и тя наистина много го е обичала , както и той нея ... сега живеят почти един друг , страх ме е да не започнат пак защото не знам как ще го преживея ;(;(;( много ме е страх хора , как да постъпя ? Той не знае ,че знам за тях и не мисля да му казвам... Има ли от какво да се приятеснявам ако той обича мен сега,но преди е обичал нея.. Много ми е объркано