- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Притеснен съм !
след като проникнах в приятелката си спръст от вчера има подмокряне което е бяло на цвят, какво може да е не сме правили секс ?
В женската полова анатомия има жлези, намиращи се от двете страни на входа на влагалището, наречени Бартолинови жлези, които отделят секрети служещи за протекция и лубрикация.По принцип този секрет е безцветен, но има специфичен мирис.Друга група жлези намиращи се около G-точката, също отделят секрет, който е подобен на този от простатата при мъжете.При оргазъм, или по-точно при т.нар. "squirt" оргазъм, в тези жлези, които имат малки каналчета, се събира течност, която се еякулира.По принцип ,тази течност също е прозрачна, но няма нищо общо със секрета, който се отделя от Бартолиновите жлези.Но ,тъй като тази течност не е достатъчно изследвана, или поне аз нямам такава информация, и не се знае точния химичен състав, и фактът, че при всяка жена съставът може да бъде различен, е възможно ,това което си видял, да именно такава течност.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
три дена след тези подмокряния ходихме на гинеколог пита ни дали сме правили секс казахме не. след това я прегледаха вагинално. Ако съм успял да я отворя с пръст дали щеше да ни каже лекаря и вероятноста каква е от бременност след като сме оцелили опасен ден.
Малко ми е трудно да разбера какво точно питаш, но ще опитам да отговоря.Гинекологията, не ми е любимата специалност, особено след като видях вулва със енцилкопедия на всичките срамни болести, но не мисля, че лекар може да прецени дали химената е разкъсана от пръст, пенис или краставица, освен ако не си пробвал с нож или трион.Вероятността от бременност от пръст във вагината е малка, да не кажа никаква, освен ако по някакъв начин не е свързан към тестисите.Но съдейки по името ти, ако е истинското разбира се, бременността ще ти е най-малкия проблем.Гледай да не разбере баща и, че ще трябва да се жените.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Въпроса ми е следния проникнах с пръст по който преди това имаше сперма но не съм го мил но го избърсах. Дали съм я отворил и каква е вероятноста да е бременна ако е попаднала сперма в влагалището и.
сериозно искам отговор така като ме подигравате се панирам още повече !
Вместо да гризеш нокти и да ти се подиграваме тука. Питай гинеколога, та той да ти се посмееНо поне ще ти отговори точно на въпроса и ще знаеш, че е от квалифицирано лице.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
аз даже не съм сигурен че по пръстите ми може да е останала сперма а само се самонавивам..
и да е останало но съм сиг че нямаше защото я ибърсах не съм проникнал веднага а пипах и по други места и чак след 20 40 мин проникнах в нея![]()