Значи аз ще си споделя пък, първо обаче благодаря за отзивите, но ме мъчи нещо.

Напоследък взех да се будя, лягам в 12 и навярно от интензивността на съня се будя м/у 3-4, със някакви завладяващи емоции... Разбира се по време на съня, ми е горе-долу ясно, но сякаш има някаква надпревара м/у ей ся ще променя ситуацията и типичното ми отлагане irl, което тук още по време на съня, започвам да се чудя дали е просто отлагане, или неподвластност до толкова да сменя сценария.

Напълно ясно ми е, че през тая мозъчна релаксация се получава смес от по-голям процент събития през деня, по-малък взет от минало тук, минало - там, която се обработва с цел запаметяване. Също знам че при лошо събитие най-добре е да не се заспива, но тва в друга тема.

Та с тия събуждания, не е нищо променяно в графика ми, но е пречещо. Поне за самия момент, защото толкова силни емоции не са приятни, дори да са хубави. Те даже не са точно конкретизирани, а просто спличкване от 10 вида цветна боя, която се маже и деформира навсякъде. Та ситуацията е кажи-речи 50/50, но дори и да не се будя постоянно от такива неща, имам кофти чувството, че колкото и време да отделям за сън - резултатът е същият.

Дори да не ползвам компютър с дни, разбира се, аз съм човек който си прави всякакви опити със себе си, няма никакъв ефект. А това, от което възнамерявам да кажа къде му липсва ефекта е именно това - всичко ми е нереално.
Няма спане, няма ежедневие, всичко ми е смесено, постоянно сънливо, постоянно шеметно-отнесено.
Не употребявам някакви упойващи вещества, никакви наркотици, но през цялото време самият свят е напълно...различен.
И не е приятно.
Имам предвид, толкова съм го свикнала, пречи ми, забравих думата, но вчера я четох, бих я използвала за понятие, даже се сещам за 2-3.... мех.

А знам че преди не ми е било така, и гледам да го потискам някак си по всякакви начини...
+относно мешавицата - чувството да си си извън тялото.
Най-
голямата
ми мъка.