.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да спра да го правя?

Здравейте! От 1-2 седмици харесвам момче, с което не се познаваме, но просто като ме погледне и ми става едно такова приятно ;дд Имаме общи познати, но не искам да им казвам, защото е странно... Истината е, че това често ми се случва- да харесам някой непознат.. Не знам защо, нито как да го спра. Така губя време, мислейки за разни хора, с които може никога да нямам шанс... Как да спра? Моля ви, дайте ми съвет, защото (колкото и смешно да звучи) наистина страдам.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами като си харесаш някой непознат, запознайте се - не знаеш "от кой храст ще изскочи заек"...

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ами като си харесаш някой непознат, запознайте се - не знаеш "от кой храст ще изскочи заек"...
    или катаджия

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Вкарваш си твърде много филми, че имаш някакви проблеми. Успокой се малко, сигурна съм че на всеки един от нас ни се е случвало да види някой на улицата, в автобуса, в дискотеката или където и да е и да му хване окото, но да си остане само с единия поглед. Дори се случва твърде често. Просто яко те тресе хормона.

danger_hot
    Guest
    Мислиш си за него, защото си самотна... нямаш си някой до теб и ти е гадно и в момента, в който видиш някое хубаво момче и ти харесва това, че би могло нещо да се получи между вас... *личен опит* ... Няма нищо лошо да мислиш за него, да го сънуваш, но щом това ти пречи по някакъв начин си изгради ... как да го нарека... начин на живот xD ... Примерно когато имаш да учиш и трябва да си съсредоточена и твоят въображаем свят ти пречи просто ще се научиш да го изключваш... Всичко, което ти казвам е от личен опит наистина... Щом ти е хубаво да мислиш за него не виждам нищо лошо да го правиш... Ако не съм ти помогнала се надявам да се оправиш с проблема

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от danger_hot Виж мнението
    Мислиш си за него, защото си самотна... нямаш си някой до теб и ти е гадно и в момента, в който видиш някое хубаво момче и ти харесва това, че би могло нещо да се получи между вас... *личен опит* ... Няма нищо лошо да мислиш за него, да го сънуваш, но щом това ти пречи по някакъв начин си изгради ... как да го нарека... начин на живот xD ... Примерно когато имаш да учиш и трябва да си съсредоточена и твоят въображаем свят ти пречи просто ще се научиш да го изключваш... Всичко, което ти казвам е от личен опит наистина... Щом ти е хубаво да мислиш за него не виждам нищо лошо да го правиш... Ако не съм ти помогнала се надявам да се оправиш с проблема
    Подкрепям

Аз мисля, че просто се заглеждаш по непознати... И да подкрепям опасно горещата, но все пак или се запознай с момчето което харесваш, или просто се старай и заглеждай симпатични хора, които познаваш..

благодаря за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си