Здравейте! Пиша тук,защото вече не знам към кого да се обърна..някои не ме разбират,други ме съдят и тн. Търся просто съвет за обърканата ситуация,която сама си създадох.Става въпрос за бившия ми. Запознахме се преди година,ходихме някъде месец и скъсахме юли 2013,но от тогава сме започвали наново нещо,което не знам как да определя около 4 пъти. Ей така от нищото се сеща за мен,пише ми,излизаме и после пак ме забравя. Нито един път не му отказах,колкото и да си обещавах. И така преди няколко месеца ми писа,покани ме у тях и там стана каквото стана... Бях девствена,но не се поколебах да му дам дори и това. Обичам го...въпреки че никога не му го казах го обичам. И от тогава сме така наречените приятели с привилегии.Виждаме се само за секс когато е удобно и има къде.През времето,в което не го бях виждала си помислих,че го забравям и че вече нямам чувства,но когато го видях всичко се върна даже по-силно. Не знам какво да правя. Знам,че може би ще е най-добре да прекратя всичко,но знам,че това е единствения начин да го имам,дори и за малко и някак не мога да кажа стоп. Не ми е толкова за секса,колкото за моментите,в които гледаме филм,лежа в него и ме прегръща,държи ми ръката.. Аз сама не мога да преценя,кое е правилното в случая,затова се надявам на няколко странични мнения.